Da` roaga`i mah sa te lase, ca doar implinesti14 ani c` naiba? O sa fie mult mai bine decat sa-i mintzi... Poate o sa te ajute mai mult decat crezi uh. Succes sh La multi ani!
Si eu fac 14 ani in mai! si tata mi.a rezervat un club. in care o sa invit 25-35 de persoane Adica poti sa le spui mama tata sunt destul de mare c' naiba. Odata faci 14 ani
Le spui parintilor sa iasa in seara respectiva la un restaurant pentru ca vrei sa dai o petrecere in pijamale cu prietenele tale.Le spui ca deja ai crescut si poti fi responsabila,ca veti fi cuminiti,iar daca te vor lasa uite cateva idei de jocuri : puteti juca carti,sa dansati,sa legati o sfoara sau sa tina doua fete de ea si sa trece pe sub,sa va faceti la par, sa va costumati, sa gatiti sunt foarte multe idei. Iar in caz ca nu te vor lasa singura ei vor sta in bucatarie si nu va vor deranja. apropo daca te lasa singura poti invita si cativa baieti prieteni mai apropiati. sper ca te-am ajutat.La multi ani si distractie placuta :*
Pai si eu mi.am facut ziua cu fetele si parintii mei erau acasa. bineinteles ca nu s.au bagat.
de organizat.doar sa te gandesti la niste jocuri funny de ex adevar si provocare, sa va faceti unghiile parada modei.
'
Va multumesc pentru tot...dar am uitat sa va spun ca mai am 2 surori si un frate, toti sunt mai mici ca mine(10, 4 si un an)
Hello.cum sa-i faci sa plece?! Hm.cum am facut si eu.:X vorbeste cu nana sau su cineva apropiat de parinti tai si spune`le ca ai vrea ca parinti sa nu stea cu voi, ci sa mearga in alta parte.cum sa organizezi? fii atenta:``ia 4 spticle de cola, fantha sh sprite sh multe pahare.decoratiile sa fie in ton cum ai dori uh sa fie.a foiti cat mai lejer. sa nu stai in primul rand tu cu emotii ca no sa iasa bine!
ia niste platouri prima oara ce sa le pui pe masa inainte sa vine invitati sh sucurile la fel.t\cate o ticla din fiecare...la multi ani!:X
petrecere frumoasa
Mai in primul rand multi inainte! eu zic ca ai putea sa-ti convingi una dintre prietenele tale sa faci petrecerea la ea, iar apoi sa iti rogi parintii sa te lase la ea.cel putin eu asa am facut cand am implinit 15 ani. dupa aia poti sa chemi si niste baieti.cine stie? macar asa de distractie.sau presupun ca seara ati putea iesi in parc cu totii sa ascultati muzica sau ca in cazul meu sa stati pe iarba si sa va uitati la stele.iti spun ca te relaxeaza si iti da senzatia de libertate.te pup si sper ca te ajuta sfatul meu