| DirviziuQ a întrebat:

In postarea anterioara v-am zis despre faptul ca m-am certat cu cineva iar ea a zis sa o las. Pana la urma am facut eu primul pas si am intrebat-o cum este si daca mai suparata pe mine(desi nu cred ca am gresit cu ceva de data asta dar nu conteaza). Mi-a raspuns normal zic eu, mi-a spus ca nu mai este suparata, insa eu nu o cred. Mereu eu deschid conversatiile, niciodata ea, iar de atunci nu m-a intrebat deloc cum mai sunt. Imi raspunde sec si intr-un fel in care sa nu continuam conversatiile. Pur si si simplu eu o intreb ceva, ea imi raspunde si gata. Nu putem vorbi fata in fata pentru ca e plecata toata vara asa ca vorbim prin mesaje. Am impresia ca vrea sa incheie subtil legaturile cu mine si ca prin faptul ca eu tot incerc sa vorbim doar o incurca. Voi ce ziceti, mai are rost sa incerc sa vorbesc cu ea daca practic nu ii pasa de cum sunt eu? Cel putin mie asta imi inspira. Multumesc! happy

2 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

I feel you man, sunt in aceeasi situatie. laughing Nu stiu ce sa zic... daca e suparata las-o sa-i treaca, asa sunt toate cand sunt suparate.

| EmyYtz a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci e sa fi si tu putin indiferent, las-o si o sa vezi ca o sa te caute si ea la un moment dat, iti garantez!winking