| LoveYourLifeDelly a întrebat:

Buna TPU :* In primul rand as dori sa imi cer scuze pentru categorie si va rog sa nu ma judecati in legatura cu intrebarea... Eu o sa plec la mare peste cateva zile si nu stiu unde sa imi ascund tigarile de parinti. Nu sunt fumatoare inraita dar totusi parca imi e putin pofta laughing... Va rog idei. App : Nu suntem doar eu mama si tata vin si vreo 3 verisoare cu parintii lor. Please Help happy.

Răspuns Câştigător
| AndiNyctophilia a răspuns:

Pune-le intr-o geanta pe care s-o tii permanent la tine, chiar si sub perna cand dormi. Ori lasa-te pentru un timp happy

6 răspunsuri:
| XalexandraX a răspuns:

Pai depinde daca esti fata poti sa ti le bagi la sutien, poti sa legi 2-3 intr-o hartiuta su dupa in adidas (pune cv la varf sa nu iasa tutunul ca o sa se turteasca), sau tot in hartiuta si sa le lipesti cu scoci intr-o parte pe chiloti

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca iei cu tine cateva perechi de sosete, ele se baga de obicei una in alta si se fac,, ghem,,. Poti sa le ascunzi intr-un astfel de,, ghem,, care de obicei nu prea atrage atentia.

| DeutssDee a răspuns:

Pai impacheteaza o pereche de blugi in in interior ocolo 1 2 3tigari si intr-un tricou alta si tot asa nu toate intr-un loc... funda?

| C00STY01 a răspuns (pentru DeutssDee):

Nu toate intr-un loc! Sa le gaseasca mai repede, nu?

| C00STY01 a răspuns (pentru DeutssDee):

In p***a!

| BadBoySpeedy a răspuns:

In sutien sau chiloti big grin