| alexutza7za a întrebat:

in primul rand as vrea sa va multumesc ca mi-ati dat niste sfaturi utile si as vrea sa va mai cer un sfat. tot acel baiat din intrebarea anterioara ma roaga sa ma impac cu el dar eu nu mai vreau pentru ca asa cum ati spus si voi mi-a gresit mult si mai ales acum cateva zile m-a intrebat daca il iubesc si eu i-am zis ca nu iar el ma jignit..asa ca va rog frumos TPU ajutati-ma cu un discurs pe care sa il tin si sa scap odata de el findca sufar mult

Răspuns Câştigător
| PiticBaa a răspuns:

Pur si simplu spuneii ce simtiii in acel momentthappy spune`i caa dupa raul ce ti la facut are curaju sa vina inapoii? Sa te lase in pace si sa isi vada de viata luii, atata timp cat rau ti-a facut spuneii o dataa ca nu mai vreii sa fii cu ell si tot felul de vorbee sau il poti bate cu propiile salee armeee; x Sau in oricee cazz ingnoral nu-l baga in seama si cu timpul va vedea ca indiferenta doare; x. Tu doarr trebuie sa ai curaj in tinee happy si zambestee in fata lui. Stii Nai dc sa suferii ai o viata nu ai 10winking Traiesti`o la maxim!:*. Sper ca am fost de ajutor

1 răspuns:
| byancaadyna a răspuns:

Nu ai ce discurs sa folosesti. Trebuie sa ii spui direct ca nu simti nimic pentru el si ca o sa faseasca el pe cineva care o sa-l potrivit pentru el. Sper ca te'am ajutat! Funda?