Buna! mergeau mai multe detalii, dar e oki si asa pana la iubire e cale lunga atrage-i atentia, fa-l sa te doreasca, si mai lasa messu, iesiti afara, oriunde sa vorbiti fata in fata, fa-ti curaj. asa pe mess e usor, poti fi oricine vrei tu, sa ai fete ascunse sau nu, sau pur si simplu sa fii tu, o persoana o cunosti cu adevarat dupa ce iesi de cateva ori cu ea! Deci... ca sa zic legat de intrebarea ta, poti sa fii si cu el, daca si el te place, e un punct de inceput, fosta eeehh, de multe ori fostele sunt ca o buba mare, dar ignoro, conteaza el, nu fosta, nu? cati ani ai tu si el?
Poi...daca va iubiti nu o lasati sa stea intre voi. Nu o mai bagati in seama si va pleca. Se va satura pana la urma sa primeasca acelasi raspuns din partea baiatului respectiv...cred ca epuizant pentru voi sa incercati sa o evitati, nu? O sa se rezolve. Vei vedea! Eii, sper ca te-am ajutat sau macar ti-am mai ridicat putin moralul. E destul de greu sa scapi din situatia asta, dar va iesi bine. Tine minte: nu te da batuta niciodata cand e vorba de iubirea ta! Mult succes draga!
La multi ani si tie papusa `!
In primul rand. ti-a spus ca te place. Asa ca de aici e usor.
Convinge`l ca tu nu esti ca ea. Spune`i ca esti diferita. Vorbeste cu el cat mai des.
Cand pare suparat intreaba`l ce a patit (o sa aprecieze mai mult decat iti imaginezi). Zambeste`i mereu. Si asa o sa te apropii de el. Fa`l sa te aprecieze dupa personalitate.
Succes >
misauratcuviata întreabă: