| mariaaaaaaaaaa a întrebat:

In primul rand La Multi Ani! Am nevoie de un sfat. Imi place de un baiat vorbim foarte mult pe mess, etc. Intr-o seara mi-a spus si el ca ma place. Problema e ca nu vrea sa mai stea cu nimeni din cauza unei proaste(fosta lui iubita) care este obsedata de el si il tot intreaba daca vor sa se impace. Eu il iubesc din tot sufletul si as vrea sa stau cu el.(il plac de un an dar in momentul in care m-a intrebat daca vreau sa stau cu el s-a bagat aia si totul s-a schimbat)

Pot rezolva situatia in vreun fel? Adica pot face ceva ca sa stau cu el?

Va rog scuzati greselile de ortografie dar sunt foarte nerabdatoare sa primesc raspunsurile voastre

Scuzati categoria dar e cea mai populata.

FUNDA!

Răspuns Câştigător
| EMOticcon a răspuns:

Daca intr-adevar tii la el,atunci fa-l saa inteleaga cit este de important pentru tine,demonstreaza-i ca dragostea nu are limite, iar in privinta fostei lui iubite incearca sa vorbesti cu ea despre asta ca intre fete(dar pe un ton calm), si explica-i situatia.Cred ca va intelege

1 răspuns:
| krm23 a răspuns:

Nu-l pierde...fa-l sa inteleaga ca viata nu se sfarseste la cealaltalaughingiubeste-l,arata-i ca-ti pasa de el, insa nu-i arata chiar tot, pentru ca dupa i se urca la cap