| Alexxxxx1 a întrebat:

In primul rand nu radeti de mine si fara replici naspawinking O sa va intreb asta doar din curiozitatebig grin
Deci am o prietena si vorbim zilnic, daca totul e bine saptamana viitoare vom avea prima intalnire... Da al dracu de treaba cum tot vorbim de doua luni jumate, eu deja nu mai stiu ce sa-i povestesclaughing am ramas fara povesti amuzante laughing nu-s laughing
Deci: ati putea va rog sa-mi spuneti niste povesti amuzante? Cat mai multe daca se poate big grin
Cea mai amuzanta-sau cele mai multe va primi si mult ravnita funda! laughing
Multumesc anticipat :*

4 răspunsuri:
| Pandacorn696 a răspuns:

Daca vrei sa fii amuzant spune-i bancuri laughing dar oricum e mai bine sa te comporti normal uita-te la comedii si apoi povesteste-i. Bafta!

| piticelm a răspuns:

Hmmmm,pai am cateva, o sa incep cu una laughing)..de curand am fost la cineva acasa, se mutase acolo de putin timp, in fine, am ajuns..la la la si erau mai multi si zice cineva sa se duca sa cumpere nu stiu ce de la magazin, fiind mai tanara si in putere laughing m-am hotarat sa ma deplasez eu pana jos,m-am dus,am cumparat ce era de cumparat si vin inapoi,bat in usa,nu raspundea nimeni,bineinteles,se auzea muzica,bat, bat, sun la sonerie, nimic, deja ma enervasem...bateam tare in usa si tipam sa-mi deschida,intr-un final imi deschide usa,dar nu acea usa,ci cea alaturata, eu eram la vecini rolling on the floor) incurcasem usile big grinlaughingam avut noroc ca nu era nimeni acasa atunci cand le demolam usalaughing, asta a fost mai recenta, dar eu faceam tot felul de tampitenii cand eram mica, l-am lovit pe fratemiu in somn si s-a trezit plangand..si etc..nu stiu povesteste-i si tu ceva de tine,intreaba ce ii place,zii ce iti place,app nu vreau funda,eu am vrut doar sa povestesc,zic ca asa vreau, nu pentru o funda, care sincer nu prea stiu ce face ca mi-am facut ieri contul laughingbig grin Succes cu fata, daca ar sti ea ca scrii si pe TPU ca sa fie totul bine, te-ar tine pe palmehee hee

| KeporLove a răspuns:

Dece doresti tu sa fi asa de amuzant la intalnirea cu ea? happy eu ti-as sugera sa fi tu insusi... sa te lasi purtat de val sa discutati despre voi sa va cunoasteti mai bine.

| Alexxxxx1 explică (pentru KeporLove):

Bai eu ma gandeam povesti ce sa le discutam acuma, la tel... pe mess... laughing
Prima intalnire e deja planificata in minte mea- va fi cum se va nimeri laughing