Daca vrei sa fii amuzant spune-i bancuri dar oricum e mai bine sa te comporti normal uita-te la comedii si apoi povesteste-i. Bafta!
Hmmmm,pai am cateva, o sa incep cu una )..de curand am fost la cineva acasa, se mutase acolo de putin timp, in fine, am ajuns..la la la si erau mai multi si zice cineva sa se duca sa cumpere nu stiu ce de la magazin, fiind mai tanara si in putere m-am hotarat sa ma deplasez eu pana jos,m-am dus,am cumparat ce era de cumparat si vin inapoi,bat in usa,nu raspundea nimeni,bineinteles,se auzea muzica,bat, bat, sun la sonerie, nimic, deja ma enervasem...bateam tare in usa si tipam sa-mi deschida,intr-un final imi deschide usa,dar nu acea usa,ci cea alaturata, eu eram la vecini ) incurcasem usile am avut noroc ca nu era nimeni acasa atunci cand le demolam usa, asta a fost mai recenta, dar eu faceam tot felul de tampitenii cand eram mica, l-am lovit pe fratemiu in somn si s-a trezit plangand..si etc..nu stiu povesteste-i si tu ceva de tine,intreaba ce ii place,zii ce iti place,app nu vreau funda,eu am vrut doar sa povestesc,zic ca asa vreau, nu pentru o funda, care sincer nu prea stiu ce face ca mi-am facut ieri contul Succes cu fata, daca ar sti ea ca scrii si pe TPU ca sa fie totul bine, te-ar tine pe palme
Dece doresti tu sa fi asa de amuzant la intalnirea cu ea? eu ti-as sugera sa fi tu insusi... sa te lasi purtat de val sa discutati despre voi sa va cunoasteti mai bine.