De cele mai multe ori timpul intareste sentimentele oamenilor si relatiile interumane evolueaza. in cazul tau e ciudat..depinde mult si de ceea ce simti tu din partea lui..adica esti fata, iti dai seama cand un baiat te place si cand nu.e posibil ca el inca sa te placa ..adica sigur admira caracterul tau si ii placi, ii place sa petreaca timp cu tine, va intelegeti. tine mult la tine. daca exista si atractie fizica..totul o sa vina de la sine..incearca sa te apropii in mod subtil de el ..mai mult ..si vezi cum reactioneaza...cand simti ca esti pregatita, cel mai bine e sa ii spui....vezi tu:fie roata si patrata, se intoarce ea odata! asa si cu tine..baiatul asta ori te place mult de tot, ori e nu stiu prea matur..la cat l-ai ranit tu atunci.nu a renuntat la tine.iti spun ca altul ar fi renuntat imediat, insa clar asta tine mult la tine//ti-am zis. daca mai e si atractie fizica gata ..succes la scoala!
Imi dai emailul tau si iti raspund, punem la cale ceva, sau daca nu imi trimiti tu mai mai multe detalii pe savubianca338@yahoo.com te rog. Aici nu merge sa iti raspund pentru ca am scris prea mult si nu se trimite am incercat de doua ori sa iti trimit acel romans i nu mi-a mers. Asa prim email iti pot scrie o tona, chiar vreau sa te ajut si m-as bucura daca mi-ai trimite un email sa iti raspund. Imi pare rau ca nu amers sa iti trimit tot ce ti-am scris te puup:*** astept sa imi scrii.
Tu ai trecut a 12a, iar el a terminat liceul sau e tot a 12a?
ma gandesc ca ar fi bine sa incerci sa-i marturisesti sentimentele tale, coincidenta ar fi ca si el sa te iubeasca dupa atata timp.
gandeste-te ca ar putea fi inceputul primei relatii serioase pentru tine, nu este o rusine, atata timp cat voi aveti sentimente frumoase unul pentru celalalt.
croissant întreabă: