In primul rand nu-te chimb pentru nimeni
in al doilea rand daca colegele tale nu te inteleg incearca sa te imprieteneti cu alte fete din liceeu sau nu stiu vb cu toata lumea le faci pe toate sa inteleaga cum esti tu
per sa0ti fiii fost de ajutor pup:X
Buna eu cred ca trebuie sa iei atitudine fii tare in gura injura si pokneste at cand esti injurat sau kritikat stai ca ele chiar daca nu le suporti si chiar nu e nimic daca nu fumezii sfatul meu ia atitudine ca sa kasitigi respect fa misto de altii si comportate ca o "rebela" asa fac eu si kair am parte de mult respect cu toate ca st kls a7a ma iau la bate si cu din astea mai mari nu trebuie sati fike frica de nimeniii bftaa funda ?
1. Cea mai rea varianta ar fi sa-ti schimbi liceul/scoala
2. Ai putea sa devi mai tupeista si incerci sa te intelegi cu fetele cele mai populare din clasa/scoala
Preocupare autentica fata de persoana cu care stai de vorba, contactul vizual, un zambet cald, deschidere catre alte sugestii si opinii. E-he-hei, cine mai are timp pentru asa ceva? A comunica eficient nu este niciodata atat de usor pe cat pare. Nu degeaba se vorbeste despre o adevarata "arta a comunicarii", pe care daca reusesti sa o stapanesti o poti transforma intr-o arma de seductie a celor din jurul tau. Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa comunici deschis si convingator.
Aici ai niște sfaturi punctuale
http://www.feminis.ro/......carii-3314
Sunt convinsă că te vei descurca de minune! Mari succese!
Inkearka sa vb cu ele si sa le faci sa isi da seama ca uh nu esti ca ele
deci tuh ca sa fii pentru ele un exemplu
sau imprietenestete cu alte fete din likeu care sa fie genul tau:*
sper ca te'am ajutat :*:*:*
Da,e destul de rau sa nu ai cu cine sa stai in pauze sa vorbesti si sa nu ai nici-o prietena la scoala.parerea mea este ca nu trebuie neaparat sa te imprietenesti cu fetele de la tine din clasa, cauta fete la alte clase cu care sa te imprietenesti.stiu o fata care este foarte sociabila si de treaba dar tot asa nu se intelegea cu copiii de la ea din clasa, si ea era la liceu in clasa a9-a si in urmatorul an s-a transferat la alta clasa pentru ca se intelegea mai bine cu cei de la alta clasa.si in plus nu trebuie sa te imprietenesti numai cu fete,incearca sa te imprietenesti si cu baieti,sunt mai ok decat fetele uneori, nu sunt asa de rautaciosi ca ele.iar cu cei din clasa de la tine nu stiu cum sa-ti zic sa te imprietenesti cred ca sunt cam rautaciosi, ai putea sa vorbesti cu cei carora le place sa deseneze ca tine si nu trebuie neaparat sa fi e fetele acelea doua.succes
Daca ele nu se schimba tu una sa NU te schimbi tear putea influienta si pe tine sa fumezi injuri ceea ce ai zis uh ca nu faci! mie dupa descriere imi pari o fata "blanda"| km ai sp uh incearca sa iti faci prieteni si de la alte profile nu doar diin cls ta poate in clasele de 10-11-12 sun alfel oamenii ma rog poate te ajuta sau nu sfatul meu uh decizi daca DA funda daca nu. asta e tzaoo:*
Marijuana187 întreabă: