anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In primul rand va spun ca daca va "straduiti" sa cititi ce voi scrie si-mi veti raspunde cum cred eu ca a fost mai bine, veti primi o funditahappy. Uitati care-i treaba: Am 13 ani, clasa a 7-a, Timisoara, nu mai zic chiar si scoalalaughing Am zis esentialul. Faza-i ca-mi place de-o fata, dar nu stiu cum sa-i spun. Cateodata e baietoasa si injura, dar mi-e nu numai aspectul imi place la ea, imi place felul cum gandeste, totul... Dar nu stiu cum sa fac, daca ii zic din start ca o plac... Poate le zice celorlalti colegi/colege, poate va rade de mine, poate nu va mai vorbi cu mine. Va rog ajutati-ma, nu-mi spuneti ca trebuie sa ma axez pe scoala, in mare parte iau 10, deja mi-am ales viitorul, ce voi deveni etc. Nu intru in detalii, doar dati-mi niste sfaturi in legatura cu ea sad

Răspuns Câştigător
| KittyCriss a răspuns:

Eu sint fata si am 13 ani deci sper ca te pot ajuta. Eu iti spun sa te apropi cat mai mult de ea, sa glumesti cu ea, sa o ajuti la nevoie daca poti, sa fiti din ce in ce mai buni prieteni, sa te apropi de ea cat mai mult. Fa-o sa te considere mai intai un prieten din ce in ce mai bun apoi usor sa se indragosteasca de tine. Nu am spus ca va fi peste noapte dar sa stii ca am mai dat sfatul acesta unui baiat tot de 13 ani si la el a functionat deci eu cred ca merita incercat oricum nu cred ca ai ceva de pierdut happy. Mult succes si sper ca te-am putut ajuta.

| Muhibbi a răspuns (pentru KittyCriss):

Multumesc foarte multhappy

| KittyCriss a răspuns (pentru Muhibbi):

Cu multa placere si sper mult sa functioneze happy. Mult noroc!

5 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Nu e Roxy?laughing
Poi depinde si daca ei ii place de tine, depinde de comportamentul tau, depinde de relatia ta cu ea, cum te intelegi cu ea. Pentru inceput incearca sa intri in grupul ei de prieteni si cand esti destul de aproape de sufletelul ei, fa-i avansuri, dar nu din prima pentru ca o sa pari un obsedat disperat.

| Muhibbi a răspuns (pentru AtateaConditii):

Nu cunosc nici o Roxy happy

| AtateaConditii a răspuns (pentru Muhibbi):

E bine, oricum era prea baietoasa.laughing