| Anysya12 a întrebat:

In special baieti! Am o intrebare pentru voi: Atunci cand o fata sa machiaza (se da cu rimel, etc, pentru un baiat) pe voi va afecteaza cu ceva? Adica le credeti mai frumoase sau va atrage atentia cu ceva?

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Nah,pana si pe mama o mai iau peste picior.Mereu isi da cu rahat, pardon rimel pe ochii voiam sa spun.Ruj pe bot si etc.Nu suport asta la o femeie.Ador femeile fara machiaj.

| Anysya12 explică (pentru Liviu):

Mersi de sfat :*

| Valientin a răspuns:

Parerea mea este sa nu se dee cu o tona gen pe fata are Ruj, machiaj pe ochi ogramada etc
daca vrei te dai cu ruj Rosu deschis, pe ochi sa nu te dai (parerea mea)parul poate sa si-l faca etc chestii simple baietii adora lucruri simple nu ca clowni atat de machiati dar depinde si de baiat...

| corbulalbrosu a răspuns:

Banuiesc ca ai mai mult de 12 ani ( Anysya12)dar in nici un caz nu te-as sfatui sa te apuci sa te dai pe fata, ochi, pe piele in general cu tot felul de creme si lotiuni. Farmecul unui trup de fata este dat de mirosul natural al ei iar frumusetea este data de aspectul ei natural. Sa stii ca vei fi apreciata de un baiat normal daca si tu vei da dovada de acelasi comportament. Daca consideri ca doresti sa fii informata si despre alte aspecte ma poti cauta oricand si am sa-ti stau la dispozitie, id-ul meu de mess. il gasesti cautand printre raspunsurile mele unde apare de mai multe ori.

| SkyPilot a răspuns:

Eu prefer genul natural. Imi place sa ii simt pielea asa cum este, sa simt mirosul natural al fetei, sa o pup fara sa ma umplu de prafuri si crème.
Daca se machiaza pentru mine ar trebui sa o faca foarte, foarte discret.