E normal sa nu mai aiba incredere in tine. Increderea se recâstigă greu.
De acord cu Amandina.
Buna.Imi pare rau, insa increderea se recastiga inapoi dupa destul de mult timp. Faptul ca nu vrei sa respecti decizia lor, le da de inteles ca asa trebuie sa actioneze.Cauta sa renunti la aceste metode de relaxare si lucrurile se vor rezolva, eventual.
Eu as chema politia si te-as duce la test. As afla si de unde ai avut prafuri.
Renunță frate la droguri Doamne îmi pare rău de tot sincer ești tânără rău păcat de tine și sănatata ta nu conștientizezi deloc? Da deloc? Câți faci mai mult rău boss așa o să ajungi la detoxifiere ști cum o sa faci? Eu știu cazuri dacă nu aveau la ei nu erau oamenii nu aveai cu să stai în preajma lor sa vorbești ca oamenii cu ei erau în stări foarte. ciudate și inexplicabile unele nu face prostia asta oprește te frate renunță la rahaturile alea mâine poimâine dacă vrie să-ți întemeiezi o familie și ai să-ți vezi băiatul copilul ca face așa ce vei face? Ce o sa faci? Ce vei face frate? O sai vrei binele la copilul tău sau răul? O să-l lași sa se drogheze sau o și vrei binele sa nu se lege de el asa ceva ce o sa faci frate? Părinți tăi crezi câți vrea răul? Nu frate îți vrea binele nu mai merge pe drumul asta este greșit rău Conștientizează ca este greșit rău de tot sa tragi rahaturile alea în tine o sate distrugă o sa muncești toată viata ta pentru ele asculta ma știu foarte bine ce-ți spun eu cunosc câteva cazuri și îi mulțumesc lui Dumnezeu ca a avut grija de mine și ca nu ma lăsat sa aju g pe așa drumuri nu mai face frate asa nu le mai lua aruncăle dale foc dale dracu o să-ți facă. Viata un calvar
Da si eu dar cu fumatul ca nu au incredere in mine ca atunci cand ies afara si ma intorc imi miroase mana borboroseli din astea ca nu e bine sa fumezi