| Daiana236 a întrebat:

Buna TPUhappy. In ultimele luni m-am distantat foarte mult de toata lumea, mai ales de prietenii mei cu care nu mai vorbesc fiindca nu-mi erau de fapt prieteni. Problema e ca de cand a inceput vacanta n-am iesit din casa prea mult si am inceput sa am niste vise ciudate. Intr-un vis ma indragosteam de un baiat care nu-l cunosc(nu stiu de ce dar m-a marcat), in rest visam cum stateam cu prietenii aceia insa azi-noapte am visat ca eram intr-o excursie la scoala si era un baiat blond foarte frumos si tot stateam cu el si ne-am indragostit dar dupa aceea nu mai stiu. Toate astea au vreo legatura, inseamna ca o sa cunosc pe cineva sau?

Răspuns Câştigător
| Carmen100 a răspuns:

Visele nu au semnificatie dar legatura este ca tu, din cauza ca te tot gandeai la ei, de asta i'ai visat.
Stiu cum e, nici eu nu am prieteni adevarati si de cand a inceput vacanta am fost decat la colindat de Craciun si atat. In rest nu am iesit din casa, dar pe mine ma alina gandul ca lucrurile se vor rezolva de la sine, nu trebuie sa suferi.
La Multi Ani si un an mai bun! happy

2 răspunsuri:
| kurinkita a răspuns:

Inseamna ca ai visat. Punct. Un vis. PUNCT.

| ElenaIsabella02 a răspuns:

Visele sunt ceea ce gandesti tu redate in realitate, deci innseamna ca-ti vei gasi iubirea vietii tale daca visul a fost o premonitie.