| JustRisa a întrebat:

In ultimul timp am devenit mai rea, rece si impulsiva. Ma evervez foarte repede si ridic tonul, iar lucru asta nu imi place pentru ca eu nu sunt asa. Totul se intampla din cauza si asupra fratelui meu de obicei, nu imi permit sa reactionez asa fata de alte persoane, dar faza e ca el vorbeste foarte urat si eu nu suport asta. De cand suntem mici ne certam incontinuu, iaar el mereu imi vorbeste foarte urat, ma enerveaza datorita comportamentului imatur si penibil si chiar nu mai pot, din cauza lui imi fac o imagine proasta si fata de ceilalti pentru ca mereu ii atrag atentia, iar el persista in prostie si automat ridic totul si ma enervez. Ma face de ras, imi e rusine cu el. Are si o varsta la care ar trebui sa se maturizeze, dar nimic. Nu stiu.cum sa fac sa fiu mai calma, nu imi place sa tip sau sa ma enervez. Nu sunt asa, dar nu mai suport glumele lui proaste si limbajul pe care il foloseste. Pur si simplu vreau sa fiu ca inainte, linistita, calma.

2 răspunsuri:
| AtâteaCondiții1243 a răspuns:

Cati ani are? E mai mic ca tine?
Daca e fratele tau mai mic face asta pentru a primi atentie.Te vede superioara si in realitate, de fapt te admira. Daca vrei sa fii calma, asculta muzica usoara la casti si incuie camera ta. Daca nu vrei, poti iesi mai des prin oras cu prietenii tai sau poti sa ii spui mamei tale sa-l potoleasca.
In caz ca e fratele tau mai mare, isi bate joc de tine fiind cea mai mica.Se simte superior fata de tine. Poti vorbi cu el sa inceteze sau sa apelezi la fel la parinti.Ai putea aplica aceleasi metode ca la cazul I.
Bafta!

| JustRisa explică:

E diferenta de un an intre noi, eu sunt mai mare, el are 17. La varsta asta ar trebui sa fie mai matur. Nu cred ca ma admira, ci din potriva, are invidie pentru ca eu mereu am fost mai buna ca el in orice domeniu. Probabil comportamentul lui e rezultatul frustrarilor interioare.