Aolo...cat seama cu povestea mea... e greu iti pot spune ce mi-ai zis si tu mie, poate ca simte ceva pentru tine, eu zic sa vorbesty cu el sa ii fy aproape si poate ca va avea curajul sa`ty spuna ca te place sau nu stiu, nu pot exculede ideea ca se joaca cu sentimentele tale.Habar n`am ce sa`ty mai zic, SUCCES:*:*
Pai eu cred ca ar fi bine sa-l intrebi daca ii place de tine. bineinteles mai subtil de genu " da vrei sa te ajut cu ceva?" si ii vezi reactia! la mine a mers. daca iti recunoaste nu zii din prima hai la mine ci asteapta si vezi daca se mai raceste de prietena lui. daca nu o face, gaseste-ti alt fat frumos pentru ca asta e un broscoi! bafta!
Nu il intreba direct fi si tu langa el salutal vorbiti pe mess.stai mai tot timpu langa el ca prieteni la inceput si pe urma daca esti sigura ca el te place treci la treaba si primul pas ar fi sa se desparta de prietena;-)
Probabil nu e ca toty baietyy profitor sta cu tine iti zice ca te yube si apoi te lasa pentru alta. daca chiar tyar cere prietenia ew cred ca te place
Eu te-as sfatui sa te dai pe langa el, sa vezi ce iese.sa vezi ce spune, daca ii place sau nu de tine.incercarea moare ultimadeci, bafta:*:*
BUCURROBERTA întreabă: