| Anne2000 a întrebat:

In urma cu 2 zile mi-au venit probleme noastre ale fetelor. In prima zi nu am avut nimic, nici un fel de stare. In a doua zi ma durea spatele insuportabil si m-am trezit cam aiurea, putin ametita. Nu ma simteam bine. Azi la fel nu ma simt asa bine...adica am o stare proasta. Pana sa-mi vina aceste probleme nu mi s-a intamplat sa am nimic. Mentionez ca sunt anemica si am nevoie de fier si am luat chiar maine ma duc sa-mi mai cumpar. Ma gandesc ca alta cauza nu e. Voi ce ziceti? Eu de felul meu cand e vorba de sanatatea mea sunt fricoasa...adica nu pot sta 1 minut fara sa ma gandesc la starea mea. Am uitat sa mentionez ca sunt putin palida si am facut si febra.Toate aceste sunt simptome ale menstruatiei nu? Cand imi va trece? E a treia zi.

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

În cazul în care cantitatea de sangenul menstrual este mai mare, sau este abundenta, din cauza scăderii nivelului de hemoglobina din sânge scade aportul de oxigen și apare starea de anemie. Este indicat sa folosești suplimente alimentare cu conținut mare de fier pentru a mari și readuce nivelul hemoglobinei la o valoare cât mai mare pentru ca oxigenarea organismului sa fie cât mai optima. Starea ta actuala a aparut si se manifesta în modul descris datorita pierderii de sânge prin procesul menstrual. Multă sănătate!