| คภﻮєlรฬєєt a întrebat:

in urma cu cateva ore eu ii autam pe ceilati cu raspunsurile mele ìnsa acum eu am nevoie de ajutor. Cele mai bune prietene ale mele sau certat foarte rau findca au descoperit ca un singur baiat se dadeau la amandoua si ele nu au stiut cand au aflat sau certat si acum eu sunt la mijloc ma pun sa aleg intre una din ele si nu stiu cum si de ce am ajuns aici! Sa aleg 1 dintre prietenele mele foarte bune! Va rog spuneti-mi ce sa fac nu as putea renunta la una in favoarea alteia!

Răspuns Câştigător
| stefanutza27 a răspuns:

In niciun caz nu alegi doar pe una. Explica-le ca nu ele sunt de vina, ci baiatul acela. El s-a dat la amandoua, nu ele s-au dat la el. Daca nu merge spune-le sa-si rezolve problemele lor si sa te lase pe tine in pace pana si le rezolva si apoi sa-ti deie un mesaj ca sa stii ca s-au impacat.

4 răspunsuri:
| puffika a răspuns:

Lasa-le sa se certe ceva timp si pritenele mele sunt tot asa se cearta de la orice le vine.Eu insa stau cu amandoua si tot ajung sa se impace.Si spune-le ca nu merita sa pierzi o prietenia pentru un baiat, mia ales daca sunteti pritene bune si de mult timp.Iti urez succes si multa rabdare!

| LawwraD a răspuns:

Prietenii sunt importanti. Mai bine renunta amandoua la el. Si tu daca tii in mod egal la ele nu ai fi de partea niciuneia, adica ai sta la distanta de amandoua pana se impaca. Ar mai fi o varianta sa le iei pe amandoua frumos de manuta si sa le explici gen "mai fetelor prietenia voastra e importanta nu el! Nu lasat sa va distruga prietenia un simplu baiat pentru ca nu merita" Deschide-le ochii, spune-le ca cel mai important e prietenia lor nu el si ca si tu ai fi afectata ca nu vrei sa alegi, ca tii la ele la fel de mult. Sper ca te-am ajutat.

| SorynaSweet a răspuns:

Nu stiu ce ai putea sa faci, ideal e sa renunte amandoua la baiatul acela sau sa aleaga el si tu sa o consolezi pe cea ne-aleasa

| al33xut2u a răspuns:

E o chestie intre fete.
Raspunsul meu nu va fi in favaoarea ta!