anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In vacanta semestriala am terminat o relatie cu un baiat. Si el a incercat de vr`o 3x sa se impace cu mine si eu nu am vrut. Nici acum nu vreau. El acum e cu alta fata, si incearca sa ma faca geloasa gen ' sa vad ce am pierdut ' si face tot felul` de faze penibile straight face iar eu vreau sa ii dau de inteles ca numai tin la el [ nu prea am tinut :d ] si ca nu vreau sa ma mai impac cu el.
Isi pune status`uri gen ca eu am gresit si pnm bate apropouri; mi-a si zis ca eu sunt de vina ca ne-am despartit straight face pnm. putin imi pasa. dar vreau sa zic. devine stresant faptul ca el crede ca eu ' sufar ' dupa el straight face si am incercat sa-i dau de inteles ca nu e asa. dar nu gandeste ceea ce`i zic/fac. ce as putea sa-i mai spun/fac, ca sa-i dau de inteles ca nu mai tin la el? funda!

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Ignora-l! Daca va vedea ca nu poate face nimic nici cu apropourile, nici cu gelozia ca te redobandeasca isi va da seama ca face aceste lucruri in vant, si sufera dupa tine degeaba si te va uita incet incet, insa poate va mai dura ceva deci nu te astepta la schimbari imediate, caci mai e si chestia de rabdarehappy. Succes!:*:*

3 răspunsuri:
| danna_4407 a răspuns:

Nu `l baga in seama. lasa l sa te caute. sa si puna status. daca o sa vada ca nu o sa l bagi in seama o sa renuntehappy

| mikEwiLLa a răspuns:

Numai prin simplul fapt ca ai postat si cauti sfaturi "cum sa faci ca sa-i dai de inteles" ca nu mai esti interesata,demostrezi ca putin tot il mai placi.
Daca ma insel si chiar nu te mai intereseaza catusi de putin, ( nu prea cred) spune-i direct ca sa bage la tartacuta. Da-i ignore pe mess,fii indiferenta cand il vezi.
De obicei, cand nu te intereseaza o anumita persoana,"vezi" prin ea, te porti cam si cum nu ar exista, iti este indiferent daca este la aceeasi masa cu tine.Este foarte usor sa ignori o persoana care nu iti starneste interesu'. Insa, eu am impresia ca tu tot mai tii la el/iti place de el.

| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

Ignora-l,ignoranta e cea mai buna, ignora-l, nu-l privi. Daca mereu ii spui va crede ca tu negi.