Buna seara! Eu nu locuiesc in Italia dar stiu de la nasa mea ca e bine acolo.Copiii sunt foarte calmi,orele de la scoli sunt foarte rezervate, profesori buni, calmi sau mai putin.Mergi acolo cu incredere si vei vedea ca te vor tolera repede! Succes!
Ciao! am locuit timp de un an in Italia(roma).ce pot spune. m-am dus acolo in clasa a 7a.dupa care a trebuit sa vin la mama mea in grecia(deoarece parintii mei divortase si pentru un an mama m-a trimis la sora ei in Italia).la inceput italienii sunt cam rai. vorbesc urat cu romanii care nu stiu italiana, dar nu cred ca limba italiana e o prioritate deoarece se invata repede scoala la care invatam se numea Scuola media Giovanni e Francesca Falcone cred ca iti vei face multi prieteni romani... sper sa iti placa.succes.sau in greceste ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Anggeliki si eu tot la aceiasi scoala sunt! cand am venit in Italia aveam 14 ani.in luna iunie 2010 mai exact.pana sa inceapa scoala mi-a placut foarte mult,dar cand a inceput nu mi-a placut deloc oricum nu stiam italiana dar nu e o problema prea mare, mi-am facut multi prieteni romani,(cica prieteni, din vreo 20 cati aveam mi-au mai ramas doar doi pe care ii consider prieteni ).dar la sfarsitul anului scolar pe 12 iunie 2011 am ramas repetenta! am plans o luna de zile si ii ziceam mamei ca vreau sa ma mut inapoi in Romania cu orice pret.dar acest lucru nu s-a putut nici macar in vacanta n-am mers.cand a inceput scoala pe 15 septembrie 2011. mi-am schimbat total parerea imi place foarte mult in Italia si chiar n-as mai vrea sa ma mai duc in romania.parerea mea e ca acum sunt in clasa numai cu italieni iar ei sunt altfel decat romanii.la inceput cand am venit in Italia nu vroiam aproape deloc sa vorbesc italiana pentru ca o uram, dar acum o iubesc:X ( salutari din roma, Italia)
Visatoarea întreabă: