| Hamilton a întrebat:

Bună TPU!
În ziua de ieri, am plâns din cauza unei neînțelegeri pe care am avut-o cu un prieten de acum 1 lună prin care nu reușește să treacă.
Înainte, mă înțeleageam foarte bine cu el și-mi dă dădea foarte multe semne de viață. Poate că mai făceam și anumite glume stupide însă de când s-a întors la liceu, s-a schimbat complet ca persoană și ca așteptări. (A lipsit aproximativ 1 lună de zile din cauza unei introspecți)
Într-o zi de vineri, pentru că mă plictiseam pe telefon, i-am făcut lui un banc prin niște stickere în legătura despre prima noastră întâlnire pe care am avut-o. (*un fel de role-playing prin niște replici *). El probabil că a înțeles bancul dar mi-a răspuns într-un mod la care nu m-am așteptat cam ironic dar displăcut din partea mea. M-a întrebat dacă nu cumva sunt schizofenică ținând o conversație cu mine însumi deși eu am făcut doar o simplă glumă pe care poate că a înțeles-o sau nu. L-am rugat frumos să nu mai repete aceste glume cu schizofrenia pentru că niciodată nu m-au făcut să râd și plus de asta că întotdeauna m-au afectat sufletește pentru că în trecut cineva obișnuia să nu mă înțeleagă și să mă jignească în astfel de fel sau chiar mai rău. Acesta a luat-o în nume de rău foarte serios și a crezut că mă refer la faptul că vreau să-l schimb ca persoană și să-l manipulez. A început să aibă niște reacții foarte ciudate și urâte cu mine. De-atunci, nu mai are chef de mine și se comportă foarte ciudat fără să-mi mai dea vreun semn de viață precum făcea în toamnă. Nu știu unde am greșit atâta timp cât m-am exprimat frumos. Eu țin foarte mult la el. Am regăsit în acesta un băiat foarte înțelept și blând pe semne care știe să dea sfaturi bune plus că a fost primul băiat cu care am ieșit vreodată în societate pe undeva. (Nu prea aveam prieteni masculini în gimnaziu.) Îmi este greu să renunț la această persoană și aș dori să mă împac cumva. Cum credeți că aș putea să abordez subiectul?
Sau cum credeți că aș putea să vorbesc cu el de-acum încolo ținând cont că eu mi-am măsurat anumite glume pe care obișnuiam să le fac și nu-i plăceau dar în prezent rolurile s-au întors?
Eu mi-am cerut scuze din partea acestuia și aș fi preferat dacă era mai atent la masajele scrise.
Am fost chiar foarte afectată, nu mă așteptam.
Răspunsurile pot fi diverse.

1 răspuns:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"În ziua de ieri" Ieri

"prin care nu reușește să treacă." Prin ce nu reușește să treacă? Prin neînțelegeri?

" în legătura despre" Alege doar o formula

"displăcut din partea mea" Mi-a displăcut

"în astfel de fel" în acest fel

Esti fata? Atunci nu spui "cu mine însumi", ci "cu mine însămi"

"un băiat foarte înțelept și blând pe semne" Probabil ai vrut sa scrii "pesemne" https://dexonline.ro/definitie/pesemne

"Eu mi-am cerut scuze din partea acestuia" Ti-ai cerut scuze din partea lui? Foarte rau!
Era suficient sa iti ceri scuze si atat.