| ItsMaxi a întrebat:

Buna TPU : ) inainte preferam sa dau sfaturi decat sa cer, dar cu timpul se schimba multe, prin urmare si eu.nu vreau sa par ca si cum m'as victimiza, nu mi-a placut vreodata sa fac asa ceva..deci sa'ncep. am suferit dupa cineva 7 luni..inca sufar iar zilele trecute se tot zvoneste in cartier si toti stiu ca un baiat ma place thinking straight face. si eu am aflat ultima.straight face pff 8-) in fine. e chiar dragut a incercat de atatea ori sa se bage cu mine in seama sa ma ajute cand plangeam nu vroia sa ma enerveze straight face dar eu ii toz ziceam sa stea deoparte ca nu ma mai intereseaza nimic, si nimeni :\ nu mai vreau sa sufar... dar nu stiu ce sa zic ieri am fost in parc cu el si incerca sa se apropie sa ma ia in brate iar eu il dadeam la o parte ii ziceam sa renunte si el tot repeta ca n'o sa faca asa ceva si ca ii pare rau prin cate trec desi nici el nu stie de ce laughing) ii pare rau..cica sfaturi ceva. chiar are cei 7 ani de'acasa si e doar cu un an mai mare decat mine straight face el gemeni ascendent in taur eu rac ascendent in gemeni laughing) rolling on the floor) a si de de 2 zile in coace il tot visez iar aseara n'am putut sa dorm nici macar o jumatate de ora...ma tot gandeam la el ce naiba am sad broken heart :\ multumesc

Răspuns Câştigător
| Shara17 a răspuns:

Te.ai cam indragostit! Nu stiu esti, poate, intr.o pasa proasta, dar gandeste.te ca poate el iti va schimba 'viata' (daca tot spui ca are cei 7 ani de acasa si ii pasa de tine incat vrea sa fi fericita), cel putin eu, in locul tau i.as da o sansa baiatului happy doar tu ai spus ca e dragutwinking... oricum mult succes si sper sa fie bine! pa-pa

2 răspunsuri:
| Florrentina14 a răspuns:

Iti place de el laughing De ce nu ii dai o sansa? Eu nu prea cred ca o sa-si bata joc de tine. Ai incredere in el. Ofera-i o sansawinking

| Anutsaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Te-ai indragostit big grin
daca il placi nul refuza ca el o sa vada ca face toate astea degeaba, incurajeazal,,, si dai vreo sansa sa vada ca tie nu tii paralel de el ca tu tot il simpatizezi si el va face tot posibilul pentru a te simpti bine;** suceeseebig grin