| V1kkY a întrebat:

inca de la gradinita prietenesk cu un baiat care este de fapt vecinul meu, numai ca acum el s-a mutat dar tot suntem intr-un oras, in fiecare zi eshim cu gasca la o plimbare, dar deja de multa vreme observ ca ma place, mi-a zis asta si mi-a propus intilnire, il simpatizez si eu putin, dar este o fata care nu-i da pace ii trimite vodeouri in care ii spune ca il iubeste, inimioare, el spune ca aceasta este verosoara lui, si ca de ce anume dace este verisoara nu poate sal iubesca. Mia trimis linkul pe ask ca sa-i dau o intrebare si acolo mai erau vreo 6 printre care era, pe cine o iubesti? pe cristina, ce te intereseaza? ce face cristina. si tot asa m-am suparat putin fiindca cum sa nu te superi, daca la ei e asa mare dragoste de ce el mie nu-mi da pace, a doua zis iar am esit la plimbare, dar el parca n-ar fi nimic ma cuprinde vrea sa ma sarute, dar eu ii zic ca poate sa mearga la cristina, el a inceput a striga a spune ca este doar verisoara lui ca pe ask a skris pur si simplu. Mi se pare ca vrea sa prinda doi iepuri, dati-mi un sfat cu sa procedez sal iert sau sa mai cred ca este cu kristina. HELP ME. finda si vot :*

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il inteleg. Am si eu o verisoara dupa care is innebunit.

| V1kkY explică (pentru anonim_4396):

Da dar el spune ca nu ii place de ea, si apropo daca i-ar placea si eii tot ii place de nu ar fi impreuna de ce vrea sa fie cu mine, asta nu inteleg

| anonim_4396 a răspuns (pentru V1kkY):

Adica?

| Nutemaiholba a răspuns:

Eu una sunt 100% sigura ca nu e verisoara lui.Dar din kate mi-ai povestit tu iti cam place si tie cand vrea sa te sarute si din astea si apropo cati nai are si tu cati ani ai?

| V1kkY explică (pentru Nutemaiholba):

Eu am 14 el 16