| Mexx99 a întrebat:

Inca de mica m-am dorit sa scriu carti, fictiune etc.Si am inceput sa scriu ceva, despre o fata Davina. ( http://www.wattpad.com/......mulţi-ani ) da-ti click pe link-ul din descriere si cititi va rog, nu e mult.Deocamdata am postat atat ca sa vad daca e bine pana aici.Nu vreau sa fie plictisitor sau ceva,dar bunica Davinei o sa moara,va trebuii sa se mute si un baiat va locuii in fosta ei casa.El fiind un vrajitor,se va indragostii de el,etc,va afla ca bunica ei acum moarta a fost si ea vrajitoare etc. Ce parere aveti? Va rog pareri sincere, sunt inca la inceput! Multumesc anticipat si dau funda!

Răspuns Câştigător
| Gh3oK1ll3r a răspuns:

Buna,
In afara de faptul ca ai cateva greseli gramaticale, parerea mea este ca, e bine ca ai inceput sub forma de jurnal, doar ca trebuie sa fie la timpul trecut, iar tu ai povestit in prezent unde ai dat peste asta direct cu dialogul. Nu prea pare sa fie o fire narativa, bine, poate pentru ca este doar de o pagina si nu prea poti sa-ti dai seama despre ce e vorba. Despre cat ai scris, atata pot sa zic, poate daca ai scrie mai mult ar fi mai mult de zis, dar pana atunci, sper ca ti-a fost de folos parerea mea, care sper sa nu te influenteze negativ, nu sunt critic sau ceva, este doar o mica parere personala big grin, doar sa-ti corectezi greselile gramaticale si dupa semnele de punctuatie sa lasi spatiu big grin. Mai departe depinde cum o sa-ti folosesti imaginatia.
Bafta la scris.