| 1mist3r a întrebat:

incep prin a zice ca dau FUNDA,deoarece multi sunt obsedati dupa asta, si uita ca acest site este pentru a ajuta lumea! Si problema:
Plac o fata de cam o saptamana, e cu 1 an si ceva mai mare ca mine,dar asta nu ar fi o problema din cate spune ea si zice ca si ea ma place,faza e ca eu ma comport mai copilareste,pun accent pe lucruri nesemnificative pentru eaoh go on,e distanta, la sms abia raspunde, pe fb la fel...si pe mine ma dor lucrurile astea insa ea mi-a zis ca'mi fac rau singur,sa fiu spontan,cica incerc sa fortez lucrurile si-mi fac singur rau etc ce a zis ea "incearca sa ma intelegi,fii altfel, nu mai fi stresant, intreaba-ma lucruri de intrebat...gandeste mai matur
te rog
si totul o sa fie ok
bine?" nu stiu ce sa mai cred, ce subiecte sa abordez cand sunt cu ea ca sa par matur?straight face CE SA FACCCC?laughing(scuzati greselile gramaticale, mi'e somn) FUNDOI!

1 răspuns:
| Katoteshika a răspuns:

Parerea mea este ca nu conteaza varsata intr-adevar...
cauta lucrurile pe care le aveti in comun si nu te schimba...
daca ea te place cu adevarat atunci nu va vrea sa te schimbe.
si nu mai fii atat de insistent cu sms sau mesajele de pe fb, incearca sa nu mai fii asa de insistent si asteapta sa vezi daca nu ea va veni cu mii de sms si mesaje pentru tinewinking
( mie asa mi s-a intamplatwinking )