Problema asta e de genul "Te-ai despărţit de ea, dar regreţi şi o vrei înapoi? "
Ştiu cum e. Eu în locul tău ori o păruiam pe curvă, ori îi ţineam o predică serioasă lui. Dar, ambele sunt foarte negândite Deci, trebuie să te duci civilizat la acea tipă, să-i spui să-l lase împace şi fă-o să-i fie ruşine de ea cu cuvinte gen : "e al meu. te-a lăsat pentru mine deci, GAME OVER, BITCH! sunt mai bună ca tine " şi cuvinte de-astea Apoi ar trebui să discuţi cu el... Gen "Pe cine ai iubit mai mult?" şi astea.Iar dacă îţi dă răspunsuri gen "pe ea" şi alte de-astea, poartăte frumos cu el, fă-l să te adore. Sper că te-am ajutat.
Pai am vorbit cu amandoi...situatia e ok,pentru ca ea mi-a spus ca in tradevar crede inca, ca el e un baiat minunat, dar ca isi va vedea de treaba pentru ca se bucura ca sunt fericita, iar el, el mi-a spus ca a facut algerea buna sa ma aleaga pe mine si ca nu ar fi in stare sa ma insele pentru ca el nu e asa, mersi!:*
Nu ai pentru ce. Mă bucur că te-am ajutat.
Buna!
Cred ca ar trebuie sa ai o discutie deschisa fata de el, sa ii spui ceea ce simti!
Si daca tot nu il crezi incearca sa cauti mai multe dovezi! Daca gasesti mai multe, trebuie sa te desparti de el(fiindca asta inseamna ca te-a inselat), iar daca nu ai gasit dovezi inseamna ca te panichezi degeaba.
O seara buna!
Mai bine ddecat sa te insele sau asa ceva despartete de el si lasa-l in pace sau daca ti se pppare bine vorbeste cu ei si rezollvatio