O meriţi.
Spui că ai dus-o prin oraş, că ai gusturi şi etc. de parcă ai fi descoperit apa caldă.
Poate ca nu-s eu mai buna si nu spun toate astea de parca eu le-as fi descoperit dar ea inainte nu stia nici ce e un mall si acum se crede miss univers, a devenit populara, are o gramada de prieteni care vorbesc cu ea dar majoritatea o lasa balta dupa o perioada.Si nimeni nu o ajuta daca are probleme. Doar eu. Si asa imi multumeste. In fine nu are rost sa continui.Asta este
"dar ea inainte nu stia nici ce e un mall si acum se crede miss univers" - Să înţeleg că tu ai fost născută şi crescută în mall.
"Si nimeni nu o ajuta daca are probleme. Doar eu. Si asa imi multumeste. " - cu atitudinea ta de miss Superioritate e şi normal să se manifeste aşa.
Ceea ce nu ai observat e ca am scris ca poate nici eu nu sunt mai buna dar m-am saturat sa fiu calcata in picioare.Se pare ca scoti in evidenta doar defectele mele, in fine daca ai venit aici pentru cearta continua ca nu te opresc dar nu ma afecteaza cu nimic parerea ta, oricum nu te cunosc.
Ai pus prima parte doar ca să te scoţi frumos în comparaţie cu al tău caracter.
"in fine daca ai venit aici pentru cearta continua ca nu te opresc dar nu ma afecteaza cu nimic parerea ta, oricum nu te cunosc." - N-am venit pentru ceartă şi chiar nu mă interesa dacă te afecta sau nu părerea mea.
Mda, am mai vazut si eu de astea Stai calma. Daca e taranca proasta si nu stie ce e cu ea, o sa isi ia jet de la altii. Totusi ea a uitat de unde a plecat, ai putea sa ii reamintesti putin cine era inainte sa fiti prietene
Nu stiu daca ar avea rost deoarece ia toate vorbele mele in deradere. Asa cum spui tu, si-a "luat jet" de la multe persoane, iar fostii ei iubiti au lasat-o pentru ca nu-i mai suportau toanele.