| cosmina_8603 a întrebat:

Incerc sa trec la subiect. Unui baiat cred eu ca ii place de mine, deoarece acum vreo saptamana in fiecare z se uita insistent la mine in fiecare zi, apoi a inceput sa se alature grupului meu de prieteni s ies in fiecare zi cu el si am impresia ca se uita la mine mereu, neasteptanduma am inceput sal plac si eu si din prostie chiar foarte mult, o prietena m-a intrebat cat la suta il plac eu i-am zis 30-40(dar adevarul este ca 100% sau chai mie in mie), aceea prietena i-a spus si el a zis ca ma place 10% eu cred ca e doar orgoliu de baiat si nu vrea sa recunoasca, of ce sa fac, nu credeam ca voi ajunge sa il plac atat de mult, pana sa aflu ca si el ma place chiar daca nu sunt atat de sigura, help meee nu stiu ce sa ma fac,?

2 răspunsuri:
| crissa_2815 a răspuns:

Bunahappy Pai,incearca sa ii analizezi comportamentul,si daca se mai uita la tine insistent,si fa`ti curaj si vb cu el,spune-i cum stau lucrurile,si iti iei inima in dinti si ii spui ca iti place de el, ce o sa faca atunci? crezi ca va nega ca nu te place, acordati o sansa acestei relatiihappy tongue:. Bafta!

| roxanik_6709 a răspuns:

Buna! Sfatul meu este sa vorbesti mai mult cu el,sai arati cal placi, si daca incepeti sa va intelegeti foarte bine, intreaba-l daca el iti impartaseste sentimentele.Eu cred ca asta o sa functioneze.Succes!