Nu cred ca poti face ceva, mai ales pe criza asta, crede-ma, si eu am incerca sa gasesc de lucru, dar nu gasesti daca esti minor.
E adevarat, un parinte isi doreste note mari de la copilul sau, si ca acesta sa-l faca mandru pe parinte, si cand mama ta se duce la sedinta sa tina capul sus, nu jos, ca ai note mici.
In legatura cu banii. Punete in locul mamei tale. Sau nu, ca asa e prea simplu, du-te 3 zile, la vara, la tara, si munceste calumea, cara fan, fa curat la animale, urca fan in pod, sapa, etc etc. Si vezi cat de repede vrei sa scapi, si imagineaza-ti ca este asemanator si serviciul mamei tale, dar ea il face pentru tine.
Bucurate de ceea ce ai, altii nu au nimic. Si iti spun astea ca un copil in situatia ta, nu ca unul cu prea multi bani, si noi avem o situatie dificila, o situatie financiara in care nu am mai fost, dar ma bucur ca am ce manka, am cu ce sa ma imbrac, sa fac naveta, etc.
Si sa stii, ca ii dispretuiesc pe cei care cheltuie aiurea. Chiar ieri o fata a venit la scoala cu 4 milioane, adica 400 lei noi, ca sa faca cinste pentru ca era ziua ei. Si eu cu aia 4 milioane faceam lucruri mult mai utile ddecat sa fac cinste.
Lipsa de bani, aduce prieteni buni. Atunci cand ai bani, toti se gudura pe langa tine, sa ii ajuti, sa le faci cinste etc, atunci cand nu ai bani, si apare cineva care te intelege, te poti baza pe acea persoana, pentru ca ala nu te v-a lasa, dar cei superficiali, cum nu mai sunt bani, cum nu mai sunt nici ei.
Aoleu cate prostii am scris eu sus acolo scuze daca nu intelegi nimic, e 12 noaptea, sunt si eu obosit
Oricum, gandeste-te ca parintii tai fac tot ce le sta in putinta sa iti dea banii aia, si daca vrei mai mult, du-te si lucreaza, sa vezi ce greu este, mai ales dupa primele 2 saptamani. Mai ales la tara.
220V fata nu a cerut pentru copii ei ci pentru ea.ce poate face ea sa aiba.Acum sa-ti raspund la intrebare.nu e o lume perfecta.nici pentru ei.da se distreaza mai mult si au mai multe...ACUM.crede-ma am fost in situatia asta.Ce poti sa faci.sa inveti si sa nu mai tanjesti dupa ce au altii ca e mai bine pentru tine pe viitor(ma uit in jur si cei cu care umblam plin de bani si restul.is cam pierde-vara.nu stiu sa faca nimic).si totusi stiu ca nu poti sa faci asta ca ai o varsta si vrei sa te distrezi,sa te simti integrata si placuta in fata celorlalti,baieti, prieteni, prietene.Ar fi multe de spus caci ce zici tu e ceva general si raspuns simplu sa fie pe intelesul tau nu e.O varianta ar fi sa vezi daca chiar asta vrei, caci multe din ce crezi tu. e doar de aparenta.crezi ca se distreaza si restul. dar nu e chiar asa.Incearca sa te integrezi prin ce esti ca persoana, nu ca pom impodobit cu cadouri(telefoane haine si mai stiu eu ce). Poate nu te vor aprecia sau accepta in grupul lor(zic si eu)inseamna ca nu ai ce cauta cu ei...sunt oameni fara personalitate, persoane superficiale.Si totusi daca vrei sa umbli cu ei ca nu stiu.ei sunt "gasca cool din scoala"si crezi ca acolo vrei sa fii,vino cu ceva nou ce nu au ei,nu stiu ma gandesc sa-ti faci niste haine personalizate,du-te prin second-uri gasesti o gramada de haine bune,tai anumite chestii de la unele le pui pe altele,fii creativa, te vor aprecia pentru asta, nu toti caci unii sunt niste idioti totali si vor incerca sa te faca sa te simti aiurea.dar avem nevoie si de oameni de astia ca sa stim de ce sa ne ferim. Faptul ca vrei o schimbare completa.nu cred asa ceva.cred ca nu stii ce vrei, nu gasesti raspuns la unele lucruri(cum ar fi cel postat de tine)si asta te face sa spui ca vrei total.Sunt sigur ca ai si lucruri bune in tine pe care nu le-ai schimba niciodata.Incearca sa gasesti mai multe.sunt acolo doar ca nu le vezi acum. Sper ca nu suna tot ca o aberatie ce am scris si sper ca ti-a fost de folos.
In legatura cu banii momentan nu ai ce face, si eu am fost la fel la scoala, dar trebuie sa privesti partea buna a lucrurilor. De exemplu prietenii adevarati care sunt langa tine atunci cand iti e greu, cum ai tu situatia financiara mai dificila cei care nu pleca de langa tine cand nu ai bani, acei oameni sunt mai de incredere si eu am fost asa si ma bucur pe o parte ca nu am avut bani, asa nu se dadeau toti prefacutii pe langa mine, tu ambitioneza-te si promiteti tie ca atunci cand vei creste vei face tot ce iti sta in puteri ca sa aiba de toate copii tai, sa nu le lipseasca nimic, dar sa-i si educi, pentru ca educatia ii cel mai important lucru