| IngridElena6 a întrebat:

Buna TPU
Intr-o luna am banchetul si profa ne-a spus sa venim "eleganți". Eu de obicei nu port fusta, rochie sau pantofi. Mai mult port tenesi, tricouri si colanti. Nu stiu ce rochie sa-mi cumpar. Imi puteti lasa cateva link-uri cu imagini sau site-uri cu rochii frumoase? (De preferat rchia sa se potrivească cu tenesi sau ghete)

7 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Tricou, blugi si adidasi, aceasta este o tinuta numai buna pentru banchet.

| corbulalbrosu a răspuns:

Rochiile mai ales cele de seara, de gala, se asorteaza doar cu pantofi cu toc inalt sau foarte inalt.

| Doub a răspuns:

Măi, şi eu prefer o pereche de teneşi şi una de blugi, dar la un eveniment de genul, ar fi mult mai ok să porţi o pereche faină de pantofi şi o rochiţă, că deh, până la urmă trebuie să ai şi tu feminitatea ta.
În zona ta nu sunt magazine cu rochii? Mergi şi uită-te, probează.

| pufulescu a răspuns:

Sunt baiat, dar am vazut si eu pe la gagici ce poarta.
Nu trebuie neaparat rochie de gala, poti sa vii intr-un taior, bluza, o fusta pana la genunchi si pantofi cu toc mic sau balerini.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E totusi banchet, nu mergi pe strada(recunosc ca si mie imi place foarte mult sa port ce porti tu laughing ). Daca nu suporti tocurile mari, ia-ti balerini sau niste pantofi cu tocuri medii sau mai mici. In legatura cu rochia, ea trebuie sa fie cat mai simpla si placuta, si mai ales sa ti se potriveasca. Du-te cu cateva prietene sau cu mama ta la un magazin de rochii sa vezi ce mai e pe acolo, poate o sa te inspire mult mai mult decat ce este pe net. Inca un sfat, albul, negrul, sau combinatia de alb-negru vor fi mereu la moda, nu o sa-ti fie greu sa te gandesti ce culoare ar trebui sa-ti alegi, astea 3 merg oriunde si oricand, remember that! happy

| alinabaciu a răspuns:

Uite aici cateva modele de rochii care sunt destul de elegante si perfecte pentru banchet >> http://rochiidesearascurte.com/categorie/rochii-scurte-de-banchet/