| AlissGautier a întrebat:

..Intr-o noapte am visat ca eram mama straight face. Aveam o fetita.Si intr-o zi i-am spus surorii mele despre asta si a zis ca daca am visat un bebelus e de rau,mai ales daca este al meu.E adevarat? Imi puteti spune si mie despre ce e vorba? big grin. Fundita! [scuza categoria, nu am stiut unde sa postez intrebarea mai exact]

Răspuns Câştigător
| Glamour612 a răspuns:

Uite poți să găsești aici :
http://www.visele.ro/cauta.php?vis=Copil
Pentru că tu știi exact ce ai visat și aici te lămurești. :*

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa spun, deseori visele apartin subconstientului (daca zic bine) ..nu stiu ce e rau in a visa un bebe poate crezi in superstitii ..nu stiu thinking si eu am visat multe chestii. unele dintre ele faceau parte din viata reala (doar cateva secunde).
Eu nu prea cred ce e rau in a visa un bebe. Eu zic sa te linistesti, si sa ai grija de tine! Te pupwinking

| Babydin4you a răspuns:

Da! Se spune ca daca visezi copii mici este de rau sad..insa poate fi doar un mit happy asa ca eu zic sa nu te ingrijoreziwinking!

| HolyPotato a răspuns:

Astea sunt superstiții băbești. Probabil visul tău semnifică maturitate/responsabilitate.

| Axys a răspuns:

Sunt doar vise de noapte happy noapte sub constientul lucreaza foarte mult nai de ce sa te ingrjorezi happysi eu am visat si nu s-a intamplat nimic sunt doar vse de noapte papapa