| baiatulxboyx a întrebat:

intrebare pentru cei din Bucuresti.
La ce liceu sa ma duc? Specific ca imi plac calculatoarele foarte mult, fotbalul, insa nu am cine stie ce conditie fizica, arta digitala ( gfx - in gimp ) insa la scoala de abia scot un 8 la desenrolling on the floor, am idei, dar nu stiu sa aplic pe foaie, nu ma descurc cu acuarelele... mi-ar place foarte mult sa fac logica. Media mea din clasa a 5-a a fost 9, 90, a 6-a 9, 90, a 7-a 9, 62 si a 8-a pe primul semestru a fost 9, 72.
As merge la un liceu aproape de casa ca sa nu ma trezesc prea de dimineata, insa e cam cu pretentii liceul (ma refer la profesori), este vorba despre SINCAI. Stau pe sos giurgiului nr 118, viz-avi de piata progresul. Nu vreau cine stie ce liceu... Vreau sa-mi dati niste idei. Cea mai buna, promitatoare primeste funda.

1 răspuns:
| anny09 a răspuns:

Stau la 2 minute de sincai, chiar langa parcul tineretului si am foarte multi prieteni si fosti colegi acolo, nu ti-l recomand desi teoretic e bine cotat, nu vreau sa intru in amanunte dar eu una nu m-as baga acolo. Dupa mediile pe care le ai, ai putea incerca la vianu-intensiv informatica ca ai zis ca te pricepi la calculatoare dar intr-adevar e un liceu cu pretentii. Nici Creanga nu e prea departe, te urci in 116 si te lasa la Budapesta sau Basarabul, e in spate la Unirii. Sper sa faci alegerea cea buna.