| XxGeorgiana01yu a întrebat:

Bună TPU, intrebare pentru cei mai trecuți prin viață,mai în vârstă.eu toată viața mi-am dorit să existe un băiat care sa aprecieze ca sunt loială si că îl iubesc doar pe el, am mai vb cu băieții dar nu apreciau asta, dar am cunoscut un băiat in 2022 care el a spus ca el își dorește o fata care să îl iubească doar pe el si sa fie loială chiar daca el înșală. Credeați că aceasta sa fie jumătatea mea? Sau e ceva care pur si simplu își dorește toată lumea, o persoana care il place de foarte mult timp.

Răspuns Câştigător
| DrMihailoviciS a răspuns:

Din moment ce el te asigura că te va insela, aceea nu mai este iubire in veci!

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Adica sa il iubesti chiar daca te inseala?
Pare un copil imatur daca gandeste asa.
Cine ar sta langa asemenea specimen?

| Violleta2022 a răspuns:

Uite aici, ti-am gasit unul dragut, emaptic, pasional, sexy... taman bun pentru tine, ca si el se uita dupa fete bune si loiale:

https://www.tpu.ro/......din-start/

| StoicAnalysis a răspuns:

Loialitatea devine inutila daca o mentii pentru un om care te trage in jos. Foarte rar este folosita in mod util si armonios. Incearca sa nu devii naiva. Fi loiala doar celui care chiar merita. Adica tie iti face placere ca el sa te insele si sa nu ii pese de tine, in timp ce tu ii este loiala mereu? E aproape la limita sclaviei.

| mODIN a răspuns:

Nu cred ca e neaparat jumatatea ta, dar daca aveti o valoare comuna care e asa importanta pentru amandoi, sunteti clar pe drumul cel bun!

| MrAM a răspuns:

Depinde de persoane insa, predominant, partenerii prefera sa aiba pe cineva alaturi care este loial. Baiatul ala care dorea o fata loiala, care sa-l iubeasca si el sa insele sigur era un cocalar de scuipa seminte la colțul blocului. Tu daca preferi o astfel de relație e ok, ai libertate de alegere. Insa, eu sunt putin mai old scool sa zic asa. Nu mi-ar face placere sa-mi uzeze partenera o alta persoana laughing si banuiesc ca si ea isi acelasi lucru din partea mea.

Răspuns utilizator avertizat
| Alexei123 a răspuns:

Daca si voi va gasiti toti rromii si taranii sa ii placeti va meritati soarta

| XxGeorgiana01yu explică (pentru Alexei123):

Si ce vrei sa găsesc dragă politist sau doctor sa se dea mare de mine toata viața.

| Alexei123 a răspuns (pentru XxGeorgiana01yu):

Unu sa nu te faca sa iti pui intrebari de astea poate?