Narcis...dar poate din jocurile astea imature poate sa fie ceva frumos:XX. Jocul acesta acre 2 finale:Happy
Sad
Si sincer am discutat mult pe tema asta si nu cred ca ar risca asa mult,mai ales ca este intr'o "relatie "care nu mai are sens... Poate, poate si mi'e imi cam place sa risc si sa ma joc putin cu elSunt curioasa sa vad pana unde se va ajunge, si unde va fi GAME OVER! Daca renunt acum sa'r putea sa regret ptk nuch ce o sa fie in viitor
Vrea sa vada ce? pe mamaie cred, eu personal daca imi place o fata ma combin, iar daca vreau sa vad ceva la aceea fata o sa vad pe parcursul relatiei, in functie de cum vad ceea ce vreau la aceea fata iau deciziile, daca sa ramanem impreuna sau nu, daca se merita sa fim impreuna, daca ne potrivim, samd. tu stii ca nu e bine sa continui jocurile lui, si ca ar fi mai bine sa termini tu cu chestiile astea si sa-ti vezi de treaba ta, dar posibil nu vrei sa accepti pentru ca il placi. ori renunti acum la el definitiv pentru ca il placi mai putin si o sa ai de suferit mai putin sa-l uiti, ori continui mai departe cu el si cu jocurile lui imature si o sa ai de suferit mai mult, decizia poti sa o iei singurica pup pa