Bună. Nu e nici o problemă, nu toate fetele sunt la fel. Nici eu nu am nimic. Nu te panica, ca nu ai de ce. O zi buna sa ai!
He iasmy! Sincer, nu cred ca e nimica rau ca nu te doare din contra, ai mare noroc.Nici pe mine nu ma doare dar nici n-am pofta de mancare. E foarte bine ca esti pregatita.Multa Bafta!^^
Menstruatia nu vine fix la o luna.vine mai devreme cu cateva zile
pe mine ma doare doar putin
byee
Esti norocoasa.si nu nu are nimic daca nu te doare. Poate te va durea mai incolo cine stie. Ciclul asta te ia mereu prin surprindere. Mie pana acum imi venea neregulat din 3 in 3 luni sau chiar 4 uar acum imi vine luna d luna. Odata ma doare burta odata nu odata ma simt super bine odata extraordinar de najpa.Niciodata nu sti! Dar nu ai nimic esti sanatoasa!
Daca nu te doare acum nu e nimic rau, dar ai sanse sa te doara cand vei creste.
Esti la inceput... nu ai dc sa te ingrijorezi eu am aproape 3 ani si in fiecare luna e groaza. Cand vei creeste te va durea mai rau. vei avea greturi si poffta de mancare va scadea.Nu.i nimic in neregula stai linijtita si profita cat mai poti
Nu, nu este nimic grav.Asa mi s-a intamplat si mie in primi 2 ani, este ceva normal. Poti sa stai linistita pentru ca nu la toate fetele este la fel. de exemplu am avut o prietena tot timpu inaintea ciclului o durea foarte tare. Poti sa stai linistita sau incearca sa vb cu mama ta, presupun ca ea stie cum sa te sfatuiasca mai bine :*.
Cu multa placere:*
Da. Pe mine ma doare burta groazniic .
Dar fiecare cred ca are altfel de simptome cand vine vorba de asta. E foarte bine ca pe tine nu te doare>
Durerile se diferentiaza in functie de persoana, de exemplu nici pe mine nu ma doar nimic chiar nu am nicio problema doar ca sunt foarte obosita in aceea zi. Asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi!