| Mairead a întrebat:

Intrebarea mea este cand cineva va enerveaza la culme,cand va striga,va reproseaza lucruri neadevarate cum ar trebui sa reactionam? se zice ca indiferenta e cea mai buna arma,insa cand se umple paharu da si peste. Locuiesc cu prietenul meu insa sub acelasi acoperis cu parintii lui,bucataria ce ne desparte, insa de pe partea lui maicasa oricat am da in casa si am face tot nu suntem buni...eu una daca as fi mama numai nebuna sa procedeez asa, o mama nu face asa...Am incercat sa le pun la fund cum se spune insa uneori te afecteaza.Sper sa nu ajunga mai departe ca la nervii nu ma controle,. sunt o fire calma insa..toate au o limita.

Răspuns Câştigător
| violetajustme a răspuns:

Incearca sa numai pui totu la suflet.din ce ai spus mai sus sa inteleg ca ai incercat de nenumarate ori sa ii faci pe plac dar niciodata nu este bine! poate mama lui vrea doar sa va motiveze sau poate e nebuna de legat mai sunt si exceptii...In primul rand tu numai pune la suflet, fa totu benevol, nu te mai acuza singura ca nu faci un lucru anume bine, tu esti singura care te critici si nu te ajuti deloc. Numai da importanta, ignora. nu vei ajunge nicaieri daca te consumi cu oameni care nu meritaoh go on si nici in momentu in care ai facut totu pentru acea persoana nu este multumita de rezultate, ba uneori nici nu le observa! In concluzie, nu iti mai bate capu, numai da importanta, evita sa o bagi in seama si daca o bagi fi scurta si la obiect....ai grija de relatia ta sa nu fie afectata. vorbeste cu prietenul tau deschis explica-i ceea ce te deranjeaza. Daca el te intelege deja jumatete din problema este rezolvata

2 răspunsuri:
| Mairead explică:

Relatia noastra decurge foarte bine, a fost o relatie la distanta dintre care m-am hotarat a fi aproape unul de celalalt.Stie si el ce fel de persoana este, am incercat de multe ori sa nu o judec pentru ca este fiinta care i-a dat viata, dar mama nu se poate numi!

| thegatekeeper a răspuns:

Incearca sa purtati o discutie toti trei, astfel incat sa ii spui tot ceea ce te deranjeaza, insa intr-un mod calm si fara se se ajunga la ridicari de ton si rabufniri de nervi. Daca totusi nu se ajunge nicaieri sau nu va puteti intelege cu ea, singura solutie este sa va cautati un alt loc in care sa locuiti, intr-un timp cat mai scurt.