| cosmin3confuz a întrebat:

Intrebarea mea s-ar putea sa fie cam penibila dar voi ce program aveti in zilele de scoala (in special cei care invata dimineata ). Eu sunt la liceu si cam am de invatat destul dar nu prea am un program bun si eficient si nu prea ma duce mintea asa de mult incat sa imi fac un program foarte bun, rapid si eficient crying. Voi ce program aveti? Vreun sfat, cv? Funda, vot!

Răspuns Câştigător
| bbyyyyyyyy a răspuns:

Nu stiu la ce profil esti tu, dar eu sunt la filo si nu prea am de invatat. vin de la liceu destul de repede la 12, 1 si cand sunt obosita dorm o ora doua, daca nu imi fac temele atunci si ma scap. mananc cand vin parintii acasa si dupa ma duc pe afara. cand vin invat la unele materii ca sa tin minte pana a doua zi,,

5 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Dupa ce ajungeam acasa, o ora-doua ma relaxam si nu faceam nimic legat de scoala (de pe la ora 2 cand ajungeam acasa pana pe la 3-4). Apoi invatam daca aveam ceva de invatat pentru ziua urmatoare si dupa aceea scriam temele. Dura totul in jur de 2 ore, rareori mai mult, dar depinde de cat de mult ai de lucru. Apoi faceam orice aveam chef pana seara pe la 10-11, cand ma bagam in pat. Nu e foarte complicat, dar e obositor pe termen lung si asta se simtea mereu spre sfarsitul saptamanii.

| Musique a răspuns:

Și eu sunt puțin împrăștiată. big grin
Ajung acasă pe la 4, mâ odihnesc până la 6 (timp în care mănânc și mai fac câte una alta prin casă) după care-mi fac temele sau învăț dacă e necesar. Apoi de obicei citesc vreo 2-3 ore sau dacă nu am ce citi pierd vremea la calculator.
Mă culc destul de repede (11-12) pentru că mă trezesc foarte dimineață. big grin

Tu, bănuiesc că vi mai repede acasă.Să nu uiți să te odihnești cel puțin 2 ore.Altfel nu o să te poți concentra deloc la teme sau învățat.
Multă baftă în noul an.
O zi frumoasă!

| AndreeaRox a răspuns:

Anul trecut am avut un program destul de incarcat: de la 8 la 16 (4 zile pe saptamana-vinerea o aveam libera) Ajungeam acasa pe la 5 si nu aveam chef de nimic...cine ar avea chef dupa 8 ore de scoala?!

In cazul tau iti recomand dupa ce vii de la scoala sa nu iei o pauza foarte mare pentru ca iti vei pierde total cheful si vei amana pana in ultimul moment temele. Nu lasa pe seara! Atunci te gandesti deja ca e tarziu..acusi te culci si nu te poti concentra cu adevarat. De multe ori eu puneam ma trezeam mai devreme dimineata pentru a invata, atunci ma pot concentra mai bine.

| ElenaSA a răspuns:

Pai cand vii de la liceu mananci, te odihnesti un pic si te apuci de facut teme si de invatat.Printre aceste reprize de invatat strecori si pauze de relaxare, iar dupa ce termini iesi afara sa faci o plimbare.

Răspuns utilizator avertizat