Cand vezi o fata prima data, te atrage la ea prima data formele pe care le are! e un instinct de imatur sa faci gesturi de alea.chestia ca unele fete considera ca daca face un baiat chestia asta inseamna ca te place. Probabil dar nu e corect sa ii faci ochi dulci cand face chestii de genu. un baiat ce merita atentia unei fete e unul care se comporta frumos... isi va da seama daca nu reactionezi la gesturile pe care le face si va incerca sa fie altfel! cu timpul...
1)denota imaturitate din partea unui baiat gestul.dorinta de a se considera ``macho``printre ceilalti baieti
2)fundul, sanii, si picioarele.Asta e crudul(purul)adevar. Cel putin la prima vedere. apoi atrage caracterul, si modul in care stie sa vorbeasca, gandirea.depinde acum pentru ce o vrea
3)difera exprimarea sentimentelor de la om la om.automat cu sentimentul de dragoste la unii baieti apare gelozia, posesivitatea, si fi sigura ca si-o manifesta vizibil.toata lumea e romantica in dragoste
iti va zice ca te iubeste, va fi gelos, va avea tendinta de a te proteja, isi va da mereu interesul fata de tine.
4)o evita. pur si simplu evita orice contac cu ea.
1)depinde la fiecare baiat. ce forma fund ii place.si daca este fundul cu forma potrivita.nu stiu eu imi imaginez o piersica.ca imi vine sa si o mushk)...
2)Me de exemplu.sa fie mai ciudata ca restul. dar (BUNA)sa aiba forme.sa fie frumusica.si sa gandeasca(partea finala inca nu am gasit-o la niciuna)
3)cadouri, o scot in oras, multa vrajeala(la greeeu)etc
4)pei daca nu iti plc...nu o bagi in seama. o eviti pur si simplu.