De "Ion" nu am auzit dar de "Padurea spanzuratilor" da, si stiu exact ca sunt 2 romane diferite Intreaba la biblioteca sigur ti se va da un sfat si numele romanelor exact
Bafta
Văleu și văleleu în ce generație de copchii cârnați m-am născut,´ai de pana mea. Sunt două romane diferite bre. Nu meriți să știi să citești.
Puteai raspunde si fara sa jignesti dar este evident ca nu a avut cine sa te invete.Pur si simplu am pus o intrebare al carei raspuns nu il stiam.Am dat in cap la cineva? Omul mai si greseste.Nu stiam ca vorbesc cu perfectiunea in persoana.
Unele persoane merită să fie jignite.
Eu nu sunt una dintre acele persoane.Nu stii nimic despre mine asa ca nu ai dreptul sa ma jignesti.
Știu că trebuia să știi înainte că sunt cărți diferite, iar ăsta e un motiv destul de bun.
Tu crezi ca stii multe, dar nu e asa.Fa-mi o favoare si nu ma mai deranja cu parerile tale.La urma urmei, eu am pus intrebarea asta pentru persoane care au binevoit sa imi raspunda frumos, nu pentru tine care ai raspuns jignind.
Atunci puteai să menționezi asta în întrebare.
Ce ar fi trebuit sa spun? Sa se raspunda cu bun simt la intrebare? Scuza-ma dar asta nu tine de mine, ci de comportamentul fiecaruia si de cei 7 ani de acasa pe care din pacate, in ziua de azi nu mai ii are toata lumea.
Scuză-mă și tu, dar ai meritat-o. Puteai măcar să-ți întrebi profesoara sau să cauți pe Google înainte să te faci de râs pe un site pe care știi că intră oricine.
Sunt doua romane complet diferite. Romanul,, Ion,, si romanul,, Padurea spanzuratilor,,, dar ambele sunt scrise de Liviu rebreanu.
Diorrus întreabă: