| uglyCORPSEbride a întrebat:

Buna TPU-istilor!

De sata asta nu mai pot. Prietena mea cea mai buna este o nesimtita. Nu ii pasa deloc de mine.

De ieri mama e plecata din oras si am ramas acasa singura. Astazi m-am trezit pe la 16:30. Telefonul meu era descarcat si mama era foarte ingrijorata. A rugat-o pe BFF sa vada daca sunt pe mess. Pana la urma m-am trezit, am sunat-o pe mama si s-a linistit.

Daca nimeni nu reusea sa dea de urma prietena vostra cea mai buna, nici macar parintii ei, nu ati fi sunat-o din 10 in 10 minute pana raspundea la telefon? Nu i-ati fi lasat macar un mesaj pe mess? Eu m-as fi dus pana si acasa la ea, sa vad daca totul este in regula.

Prietena mea cea mai buna nu a facut nimic din toate astea. Pe telefon nu am gasit nici un apel de la ea.

Cred ca trebuie sa pun capat prieteniei. Chiar daca ma doare enorm.
Dar in momentul de fata, langa mine, am nevoie de persoane carora sa le pase de mine.

Credeti ca mai trebuie sa ii dau o sansa?

8 răspunsuri:
| Hirako a răspuns:

Cauta pe altcineva, ca ea e jalnica.Sunt oricand dispus sa fac consiliere, daca ai nevoie ^-^

| uglyCORPSEbride explică (pentru Hirako):

Pe bune?*-* Ca as mai avea o problema. Dar nu legata de BFF.

| QueenA a răspuns:

Am avut si eu o astfel de prietena si i-am tot dat o "a doua sansa", dar s-a dovedit. pierdere de timp. Fa cum crezi ca e mai bine, o faci pe pielea ta.

| DerpinaMe a răspuns:

Egoism. Te-ai gandit ca poate facea altceva in momentul acela? Nu o lua drept "nepasare".
Din felul in care iti expui parerile pe aici, atat de ofensata de un lucru atat de mic, dai impresia ca esti pretentioasa, asadar o sa-ti fie greu sa gasesti pe cineva pe care sa-l consideri "prieten adevarat".
Bucura-te ca totul a fost ok.

| roxkiss a răspuns:

Pai intai intreab-o de ce a procedat asa si apoi iti faci impresii))

| motolo9ve a răspuns:

Cauta pe altcineva! nu te merita si daca daca as fi in acea situatie as face exact cum nu ia trecut nici macar o cplipa prin cap sa faca se ai spus tu.nuti pierde timpu. dupa cum ai spus (toti) avem nevoie de persoane carora sa le pesetongue