| anonimulllll a întrebat:

Iubesc o fata... acuma am terminat a 8-a ea are 15 eu am 14... ma inteleg foarte bine cu ea tot timpu cand ma vede ma pupa pe obraz ea ma stie ca un tip mai rebel nu imi pasa de nimic, de ceva timp o visez noaptea ce sa fac? sa o intreb direct daca vrea sa fie cu mine? sau cum va rog ajutati-ma mai amanuntit, mai detaliat! Fundoiii

2 răspunsuri:
| alessia a răspuns:

Da, ar fi bine sa o abordezi tu primul. Dar daca o intrebi sa fie cu tine, fa-o mai discret, e mai dragut asa happy Bafta!

| AndreisiMaicum a răspuns:

Frate stiu la ce te gandesti faza e ca daca si ea te place o sa fie punct ochit punct lovit faza e sa te imprietenesti cu mai multi din grupul ei sau cu cea mai buna ei prietena si vei afla daca te place daca da poti sa o itrebi etc te descurci

2. Daca nu faci asta atunci poti sa o abordezi tu adica sa ii zici direct pana la urma se va uita chiar daca pentru o sapt te vei simti ca un dobitoc.

3.Stati cat mai mult singuri sa aveti subiecte in comun uneori totul vine de la sine.

4. Poti sa iti schimbi atitudinea fata de ea...ca sa te intelegea altfel. sper ca te-am ajutat