| anonimulllll a întrebat:

Iubesc o fata... acuma am terminat a 8-a ea are 15 eu am 14... ma inteleg foarte bine cu ea tot timpu cand ma vede ma pupa pe obraz ea ma stie ca un tip mai rebel nu imi pasa de nimic, de ceva timp o visez noaptea ce sa fac? sa o intreb direct daca vrea sa fie cu mine? sau cum va rog ajutati-ma mai amanuntit, mai detaliat! va rof ajutati-a nu ma stiu ce sa fac. fundoiiiu

5 răspunsuri:
| Mikhtarian a răspuns:

Nu,daca iti da de inteles ca te place, si tu i-ai dat.
Intalneste-te cu ea, plimbati-va, si intreab-o.
Auzi, tu ai vrea sa fim impreuna? adica eu te plac..si vezi ce zice.
Daca zice nu, inseamna ca doar te place, dar nu vrea relatie, si nu e frumos din partea ei.
HAi cu tupeu, ca apoi o pierzi.

| marinaa9 a răspuns:

Intra in vorba cu ea, iesi cu ea, iesi la un film..si dupa ii spui ca o placi, s-ar putea sa te credea doar un bun prieten ca te pupa pe obraz asta e un semn de amicitie, cred ca s-ar speria daca i-ai spune direct ca vreii sa fii cu ea

| LittleShyDevil a răspuns:

Buna! Daca o intrebi direct ma tem sa nu stie cum sa reactioneze. Hmm, cum sa facithinking Incearca si tu sa bati niste apropouri mai intai si vezi ce reactii are. Daca nu, metoda directa, ii zici pur si simplu, dar cand sunteti numai voi 2, asa de frumos ai zis "iubesc o fata", deci chiar ti la ea si este pacat sa nu incerci, dar mai intai analizeaza "terenul" ca sa zic asa.laughing) Si cand vei crede ca ai destul curaj si va fi momentul potrivit zi, nu ezita. happy Multa bafta! O zi buna!

| anonimulllll explică:

Mai dati-mi sfaturi.

| T1ramisu a răspuns:

Baga-i limba-n gura ce mai astepti.