In primul rand esti un baiat pe care il respect. Nu multi sunt asa Te sfatuiesc sa incerci cumva sa te apropii de fata aceea, sa incerci sa vorbesti cu ea despre chestii pe care le aveti in comun, sa va dati intalnire ( ca si prieteni ), sa vorbiti despre ce ii place ei ( unele fete asta vor :]]], eu una nu-s genu da cunosc multe fete carora le place sa vorbeasca despre ele ), daca vreti s acumparati ceva sa te oferi tu sa-i iei...si din astea Sa iesiti din ce in ce mai mult impreuna, apoi cand tu crezi ca si ea te place si esti pregatit, o poti intreba
Bafta! Si sa nu renunti la ea daca chiar o placi!
Nu fi tu atat de sigur k nu stie
Dragoste la prima vedere la 11 ani? atunci abia invatati sa faci singur la wc.
Eu aveam 14 ani, acum am 16
Aveam 14 ani, acum am 16
Adica te ai "indragostit" cand ea avea 11 ani. iti placeau cartile ei de colorat sau plastilina cu care se juca?
Bai eu aveam 14 ani, ea 11
Pai si eu ce am zis?
"Adica te ai "indragostit" cand EA avea 11 ani"
In primul rand, asigura-te ca nu este implicata intr-o relatie.
2. Poate nu vrea sa aiba o relatie.
3. Este timida si asteapta sa faci tu primul pas.
Castiga-i increderea, arata-i ca esti un tip de treaba, incearca sa devii prieten cu ea.
Invit-o la un suc sau la o plimbare in parc, apropie-te de ea si ia-o de mana. Daca nu te respinge, sarut-o pe obraz.
A doua sau a treia zi, invit-o din nou si tot asa, incearca sa o iei de mana si sarut-o.
Daca ea nu simte nimic pentru tine, nu mai ai nimic de facut decat sa ramaneti amici.Nu poti obliga pe cineva sa te iubeasca!
Bafta!
Nu stiu ce sa spun, ar trebui sa te duci la ea si sa vorbesti deschis sa-i spui ca tu chiar ti la ea, si daca iti spune ca ea nu tine la tine, ar trebui s-o uiti =( Asa o sa suferi mai rau. Asta e parerea mea =)
Eu aceeasi problema am avut tot la 13 ani. Si-a batut joc de mine o pustoaica tot de 13 ani.Dar abia la 14 am realizat asta. Daca ti-a zis deja ca nu te place. RENUNTA. Numai pierde timpul chiar daca o iubesti. Iti zic pentru a nu face aceeasi greseala ca mine. Noroc cu ALTE fete.