| ThePrettyLittleLiars123 a întrebat:

Buna TPU... iubitul meu a avut inainte de mine o relatie destul de serioasa cu o fata.Eu ma inteleg bine cu ea si stiu ca niciunul nu mai simte nimic unul pentru celalalt, deci nu asta e problema.
Problema este ca ma simt foarte complexata de ea..adica ea are parul blond, e muult mai frumoasa decat mine, are o personalitate mai interesanta ca mine si se intelege bine cu toata lumea. Iubitul meu mi-a propus sa ma cheme acasa la el sa ii cunosc parintii, dar mi-e foarte frica deoarece ei au cunoscut-o si pe ea si vreau si eu sa ma ridic la standardele ei.
Nu ma simt deloc bine cu fizicul meu cand stau pe langa ea.
Va rog dati-mi un sfat.
Funda.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu are nici un rost sa te compari cu respectiva fata mai ales in cazul in care sunteti mult diferite. Din moment ce el a parasit-o pe "fosta" cu toate ca este atat de frumoasa si te-a ales pe tine inseamna ca la tine a vazut si a gasit ceva mult mai valoros decat o simpla frumusete exterioara. Ai fost aleasa din cauza altor calitati numai de el stiute siacest lucru ar trebui sa-ti dea incredere in tine... si nu numai. Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Important e ca el sa te placa nu vad ce ar putea spune parinti lui ca doar nu e baiatul lui mami nu? ceva a vazut el la tine de esti cu el, nu poti sti ce la atras asta stie doar el

| T0T a răspuns:

Problema e în primul rând la tine. Iubitul tău nu te face să te simți frumoasă și interesantă? Eu cred că da, totul ține deci de tine să îți schimbi mentalitatea. Apropo fiecare este deosebit în felul lui, e aiurea să compari.