| AlliceCarter a întrebat:

Iubitul meu a plecat peste hotare pentru 7 zile. Ne este foarte greu ambilor...Suntem împreună mai mult de un an, dar niciodată nu ne-am despărțit pe un termen atît de lung. Cum trec peste asta? Nici măcar timpul petrecut cu prietenii nu mă scapă...

3 răspunsuri:
| IrinaAndreea a răspuns:

Buna. Gandeste-te ca e doar o saptamana, bine ca nu o luna sau poate chiar o relatie la distanta. Vorbiti si voi pe Skype daca puteti (cu web) macar o data pe zi, daca nu e bun si telefonul. Stiu ca ti-e greu, dar nu il stresa prea tare, pentru ca probabil s-a dus cu o treaba acolo si se va intoarce in curand. Profita de acest timp si fa-i o supriza pentru cand se intoarce, de exemplu un filmulet cu poze ale voastre sau altceva ce nu i-ai putea pregati cand este cu tine.

| Emmeii a răspuns:

Bună.

Încearcă să îţi ocupi timpul cu tot felul de activităţi care-ţi răpesc timpul; o săptămână e foarte puţin. Gândeşte-te la cât de fericită vei fi când se va întoarce şi că totul va reveni la normal.

Trebuie să te obişnuieşti şi fără el uneori, pentru că nu întotdeauna el va putea fi acolo, sau chiar tu nu ai să poţi. Nici nu ştii ce îţi poate aduce viaţa.

O zi bună să ai!

| Axys a răspuns:

Trebuie sa rabzi happy... o sa se intorca si va fi bine te inteleg sad stiu cai greu.