| Uvhcbf778 a întrebat:

Buna TPU! Iubitul meu e in clasa a 12 a, iar eu a 10 a.Mi-a spus ca n-o sa mai vina in pauze la mine deoarece vrea sa mai stea cu colegii si colegele lui(sunt o clasa unita si se intelege super bine cu ei). Credeti ca e bine ce face? Sa ma lase singura in fiecare pauza si el sa stea cu colegii lui?

Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

In pauze sta cu colegii, după ore și in timpul liber sta cu tine. E și normal, e clasa a 12-a, mai are foarte puțin timp de petrecut cu colegii lui. După vin examenele și fiecare va sta sa învețe. Da, e bine ce face. Stai și tu cu colegii tai.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca este bine ce face, doar aveti timp dupa ore sa va vedeti voi doi.

| lpavel a răspuns:

E bine si nu e bine... Doar nu ai vrea sa stea numai cu tine, s-ar plictisi si v-ati desparti, asa relataia voastra rezista mai mult. Totusi pregateste-te ca nu va tine la nesfarsit. Daca ar fi indragostit nebuneste de tine nu ar face asa...

| anamariabunci2004 a răspuns:

Sunt ultimele lui 2 luni de liceu, este normal sa vrea sa si petreaca timpul ramas cu ei, mai ales ca sunt o clasa unita. Nu te ingrijora, daca in rest nu iti da alte semne ca nu vrea sa va vedeti totul e ok intre voi

| Terezapascu a răspuns:

E foarte bine! Sigur mai vrea sa aiba amintiri si cu colegii lui de scoala, cu tine va sta pe o perioada lunga de timp si intervine monotonia.

Nu e ok sa acaparezi un om, oricat de mult tii la el. Are dreptul la propriile amintiri si experiente.