| sarah18abc a întrebat:

Iubitul meu este plecat acum de sarbatori la niste rude si de cand a plecat ma cam neglijeaza. De'abea imi mai raspunde la mesaje si de 2 zile ne certam pe faptul asta ca e diatant si rece s.a.m.d. iar el continua sa imi zica sa nu ma mai stresez ca nu are nimic. Ieri i-a murit ceva verisor si mi-a reprosat "tie ti-e usor ca nu ti-a murit un verisor" si cu asta m-a inchis. I-am zis ca il inteleg una alta dar ma neglijeaza si imi zice ca nu o face cu intentie. Nu stiu ce sa mai fac. Ma enerveaza ca nu are deloc timp, daca jumate de ora pe zi e foarte bine. Ieri eram foarte nervoasa ca deja plangeam de nervi. Merita sa ma stresez atata? Sunt eu prea paranoica? Nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| frostxtq a răspuns:

Esti prea posesiva si paranoica. E plecat cu niste rude si in plus de asta i-a decedat un membru din familie. Iti acorda jumatate de ora pe zi in care poti sa il intrebi orice.
Ce vrei mai mult?! Sa il suni in fiecare ora si sa ii trimiti mesaje in mod continuu cu tot felul de prostii si el sa iti raspunda la fiecare? O sa te saturre de tine si o sa-ti dea liber daca mai continui cu astfel de presiuni asupra lui. Ai putea profita de sansa asta, de faptul ca e plecat ca sa il faci sa iti simta lipsa, sa ii fie dor de tine, nu sa il faci sa isi doreasca sa stea cat mai mult acolo fara tine.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi vorba de o chestiune de timp, pentru ca el acum nu are tocmai o stare corespunzatoare sa te bine-dispuna pe tine. Fi alaturi de el, intelege-l, asculta-l! El are nevoie de tine acum. Ar trebui sa astepti putin pana va trece totul. Pe parcurs daca astfel tie nu iti este bine cu el, incheie relatia.Nu mai fi trista! O zi frumoasa.Craciun fericit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asteapta un timp se simte rau si te neglijeaza din cauza ca I-au murit verisorii si ii este cam greu sa-si revina.Dai putin timp si o sa vezi ca lucrurile o sa revina la normal

| SebastianBoanca a răspuns:

Eu am un sfat. Vorbeste toate chestiile astea cu el fata in fata si vezi ce reactie are. In functie de reactie o sa iti dai seama ce e mai bine sa faci. Succes si sarbatori fericite! happy