Poti sa incepi sa vorbeti cu cat mai multe persoane din scoala ta, din clasa ta de ex: buna, ce faci, cum mai esti, ce mai faci ..etc.Asa eram si eu, adica lol ni eram tacuta si astea ..nu prea vorbeam cu niste baieti de la mine din clasa, iar acum suntem prieteni buni. Facem glume, vorbim. .
Sper ca te-am ajutat
Si eu am fost timita la inceput, pana la urma e imposibil sa nu te imprietenesti macar cu colegii pe care ii vei avea. Incearca sa fi cat mai draguta, nu fi retrasa, nu o sa rezolvi nimic. dupa ce-ti faci prieteni in clasa, o sa te descurci tu si cu cei din liceu. mai iesi pe hol cu o fata, mai stai la o vorba
Si eu sunt de felul meu timid si mi-am facut rapid prieteni, secretul este sa intri cu ei in vorba.
Inspiră, relaxeazăte.
Cu tupeu. Nu ai nimic de pierdut.
Şi eu eram tăcută. Era ceva gen : "Diiana? Cine e Diiana? Aaa fata aia din spatele clasei.-mehh-" şi acum, de când sunt la liceu parcâ sunt pe altă planetă. Mă ştiu toţi profii, am ajuns un fel de.uhm. oaie neagră. Eu. de la fata cuminte, tăcută pe care nu o ştia nici un profesor. acum am ajuns sa ma ştie si cei cu (virgulă) care nu am ore.
Fii tu şi o să te integrezi.
Muultă baftă. Puup'ss :**