Buna!
Nu exista o varsta.
Se spune legal cand esti majora ca sa nu fie problema de a face sex minor-major.
In alta ordine se spune mai tarziu ca sa gasesti pe cineva potrivit si sa nu incepi cand corpul tau nu e dezvoltat inca pentru asa ceva.
Incepe cand te simti pregatita, cand esti sigura 100% ca vrei asta si nu doar pentru a nu mai fii virgina sau pentru ca vrea partenerul.
Sfatul meu daca il accepti e sa o faci cu cineva pe care il iubesti si te iubeste.
Prima data la mine a fost cu sotul meu si a avut rabdare cu mine si ne-m simtit bine amandoi, am simtit ca e momentul.
Am mai incercat cu un alt tip inainte intr-o relatie cat de cat lunga dar nu a decurs totul bine asa ca s-a mai amanat putin .
Nu am sa-ti dau detalii despre pozitii, mangaieri etc.
Nu te vor ajuta, fiecare o face in felul lui/ei.
Nu conteaza vrsta, conteaza sa vrei tu si sa nu ai regret mai tarziu.
Poti sa o faci si fara atasare e decizia ta dar ai grija.
Si chiar daca multi nu fac asta, protejeaja-te. Mai bine sa fii sigura decat sa regreti dupa.
Scuze daca te-am incurcat sau nu te-am ajutat prea mult. Nu stiu sa explic mai bine .
Nu am avut o aventura in legatura cu asta. Legal ai putea sa faci chestia aceasta pe la 16 ani, insa daca esti un om cu capul pe umeri o vei incepe dupa 18-20 de ani, pentru a fi suficient de dezvoltata si fizic dar si psihic.Schimbarile ar putea fi ca daca o incepi la o varsta MICA cum ar fi 12 ani, iti dereglezi tot corpul si se mai spune ca sunt sanse ca mai tarziu sa faci cancer de col uterin.