| Anonim0220 a întrebat:

Bună TPU!

La ce vârstă e normal să-ți începi vița sexuală?(la fete mă refer) Care sunt consecințele, schimbările?
Şi dacă tot îmi răspunzi la întrebare, descrie şi prima ta "aventură" dacă îți face plăcere!
Cel mai bun răspuns primeşte fundă!

Răspuns Câştigător
| тecнιннιlα a răspuns:

Buna!
Nu exista o varsta.
Se spune legal cand esti majora ca sa nu fie problema de a face sex minor-major.
In alta ordine se spune mai tarziu ca sa gasesti pe cineva potrivit si sa nu incepi cand corpul tau nu e dezvoltat inca pentru asa ceva.
Incepe cand te simti pregatita, cand esti sigura 100% ca vrei asta si nu doar pentru a nu mai fii virgina sau pentru ca vrea partenerul.
Sfatul meu daca il accepti e sa o faci cu cineva pe care il iubesti si te iubeste.
Prima data la mine a fost cu sotul meu si a avut rabdare cu mine si ne-m simtit bine amandoi, am simtit ca e momentul.
Am mai incercat cu un alt tip inainte intr-o relatie cat de cat lunga dar nu a decurs totul bine asa ca s-a mai amanat putin laughing.
Nu am sa-ti dau detalii despre pozitii, mangaieri etc.
Nu te vor ajuta, fiecare o face in felul lui/ei.
Nu conteaza vrsta, conteaza sa vrei tu si sa nu ai regret mai tarziu.
Poti sa o faci si fara atasare e decizia ta dar ai grija.
Si chiar daca multi nu fac asta, protejeaja-te. Mai bine sa fii sigura decat sa regreti dupa.
Scuze daca te-am incurcat sau nu te-am ajutat prea mult. Nu stiu sa explic mai bine happy.

2 răspunsuri:
| deeeaqq a răspuns:

N am cum să ţi descriu prima "aventură", îi inexistentă
După 18 ani.

| Turbo223 a răspuns:

Nu am avut o aventura in legatura cu asta. Legal ai putea sa faci chestia aceasta pe la 16 ani, insa daca esti un om cu capul pe umeri o vei incepe dupa 18-20 de ani, pentru a fi suficient de dezvoltata si fizic dar si psihic.Schimbarile ar putea fi ca daca o incepi la o varsta MICA cum ar fi 12 ani, iti dereglezi tot corpul si se mai spune ca sunt sanse ca mai tarziu sa faci cancer de col uterin.