| PoWRObert a întrebat:

la evaluarea netionala am luat 6 la mate si 9 la romana ce spuneti e bine? ( am fost premiant in fiecare an )- adica in clasa a 5a am luat premiu 2 si dupa numai premiul 3 ...cum vi se pare?

Răspuns Câştigător
| Pau a răspuns:

Heey`!
Eu zic ca e destul de bine,felicitari! :*
Dar mie,sincer, mi se pare o mare prostie ca, dupa 4 ani in care inveti sa ai medii mari, un examen sa iti spuna daca poti sa intri la nu stiu ce liceu sau nu...in cazul tau ca ai fost premiant si acum, din cauza examenului sa nu ai posibilitatea sa intri la ce liceu iti doresti :/
Succes pe mai departe!

6 răspunsuri:
| Sorinna a răspuns:

Nota la romana e OK, cea la mate e cam ruginita... Trebuia sa inveti, pentru ca, asa, iti strici media de intrare la liceu.

| InnocentKid91 a răspuns:

Mi se pare destul de bine.Dar se putea mult mai mult la matewinking

| PoWRObert explică:

Multumesc pentru incurajari.eram putin cam ingrijorat dar multumesc ff mult happy chiar mi-ati facut ziua mai buna!

| deejaysmk a răspuns:

Eu luai 8.50 la romana si 8.10 la mate si nu prea am fost premiat mereu cam al 5, 6 din clasa dar oricum e bine, bv felicitari!

| Alexandra_6570 a răspuns:

Bravo, e bine! Dar ai putea incerca sa muncesti mai mult la metematica, macar de nota 8.

| Antonia_8186 a răspuns:

Buna.Poate la mate nu esti asa descurcaret si nota este putin mica dar, la romana esti un adevarat geniu...Bravo sa mergi asa in continuare!