| adeena a întrebat:

-Buna tpu.La liceu la mine este un baiat care ma priveste incontinuu si imi mai si zambeste..se uita foarte frumos la mine. odata eram la mijlocul holului el a venit, a trecut de mine si s-a intors inapoi doar ca sa ma vada.ce ziceti ma place sau doar isi bate joc? se vede pe fata lui ca e mai timid

4 răspunsuri:
| Cleopa a răspuns:

Hmmm, eu as zice ca a pus ochii pe tine, dar nu e exclus sa faca astfel si cu alte fete, asa ca deocamdata sa nu iti faci sperante; asteapta sa vezi cum se comporta in continuare, iar daca mai face si pasul de a se baga in vorba cu tine e posibil ca tu sa-i fa atras atentia. pup scumpa

| denisa_8549 a răspuns:

De obicei baietii timizi nu isi bat joc. Deci parerea mea este ca te place, ar trebui sa vorbiti pe mess, sa va apropiati. succes kiss

| AndyLavy a răspuns:

Daca si-ar batea joc ar veni si ar vbi cu tine si si-ar bate joc direct de tine. Daca se comporta asa e clar ca te place, ca il interesezi. mai ales daca e mai timid. Eu as spune sa intri in vorba cu el un "Buna, ce faci?" si dezoltati subiectul.Asta daca si pe tine te intereseaza baiatul.NU prea cred ca si-ar bate joc, si daca ar face-o ar avea un alt comportament crede-ma.Ia-ti inima in dinti si vbeste cu el daca el nu are curaj sa ti se adreseze. Bafta :*

| piTiCcu a răspuns:

Da,te place sigur.winking